Czyli czy mieszkaliście kiedyś, mieszkacie, bądź macie zamiar mieszkać w internacie? A może macie z tym związane jakieś niemiłe, miłe przeżycia. Podzielcie się swoim doświadczeniem.
Czyli czy mieszkaliście kiedyś, mieszkacie, bądź macie zamiar mieszkać w internacie? A może macie z tym związane jakieś niemiłe, miłe przeżycia. Podzielcie się swoim doświadczeniem.
Niestety się nie podzielę, gdyż nie mam żadnych doświadczeń w tym zakresie. Nigdy nie mieszkałam i nie mam zamiaru mieszkać w internacie. Mikt z moich znajomych nie mieszkał w internacie.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
W internacie będę mieszkać od września. Od szkoły dzieli mnie dość spora odległość (kilkadziesiąt kilometrów), więc uznałam to za najlepsze wyjście. Na dojazdy straciłabym mnóstwo czasu. Domyślam się, że nie będzie lekko (pierwszakom dają pięcioosobowe pokoje), ale wierzę, że jakoś sobie poradzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum