kiedys mnie to bawiło... ale teraz juz mnie to nie interesuje...
Mam w domu nawet program do łamania hasła n gg ale tych któryz korzystaja z mojego kompa... ale juz mnie to jakos nie kreci...
kiedys mnie to bawiło... ale teraz juz mnie to nie interesuje...
Mam w domu nawet program do łamania hasła n gg ale tych któryz korzystaja z mojego kompa... ale juz mnie to jakos nie kreci...
sprytna jestes jak posiadasz taki 'hakerski' program
szczerze mowiac chcialem sie tym zajac ale nie mam nauczyciela a sam nie dam rady
tudrak chyba mamy poodbne zainteresowania robienie stron i pirotechnika - heh a myslalem ze tylko ja mam takie zainteresowania....
Pzdr.
Ostatnio zmieniony przez mR_x 05-05-2006, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Moim jedynym jak na razie osiągnieciem w tej dziedzinie jest złamanie hasła gg swojego kumpla, przy pomocy własnego umysłu
naprawdę dziwię się tym ludziom, którzy dla zabezpieczenia swoich danych wykorzystują infantylne nazwy, później mogą tego żałować
sluchajcie mam prosbe zna ktos program zeby sledzic czyjes rozmowy na gadu? chodzi o to ze wysyla sie komus foto i tam jest jakis tam plik i jak ktos to foto otworzy to program zaczna dzialac
A po co ci taki programik to jest złe!! ale jak chcesz to pisz na meila bo chyba taki posiadam
wiem ze zle, ale musze cos sprawdzic
Detektyw Kasi3k
oki, to ja pisze do Ciebie ;]
_________________ bo tak.
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 01-08-2006, 07:55
MAciach napisał/a:
acidburn napisał/a:
Widzę, że tu pełno hakierów
jeśli coś to crackerów
Wskaż mi tu jednego
Crackerów - hahahahaha - cracker co używa prorgramów z sieci do łamania zabezpieczeń/haseł/etc to poprostu zwykły LAMER a nie hakier tudzież krakier.
Kasi3k napisał/a:
zna ktos program zeby sledzic czyjes rozmowy na gadu?
Tak, nazywa się ZupaDupaGGsniFaHSOFTOFELLITEHACKAZ - wejdź na google i poszukaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum