Wysłany: 04-12-2008, 13:45 Instalacja skinów do Foobar'a 2000
Mama problem. Ponieważ jestem totalnie nieudolny jeśli chodzi o sprawy związane z komputerem pytam was. Słyszałem że Foobar jest dobrym programem od odtwarzania muzyki, ale jego wygląd troche mnie odstrasza. Chciałem więc ściągnąć i zainstalować pewną skórkę (http://customize.org/foobar/skins/57280) ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Czy jest ktoś kto mógłby mi objaśnić instalacje krok po kroku bo na większości portali związanych z tym programem ciężko sie połapać
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Jedyne co musisz zrobić, to zainstalować wtyczkę, wrzucić wybraną skórkę do odpowiedniego katalogu. W opcjach znajdziesz coś takiego jak User Interface czy jakoś tak. Musisz wybrać PanelsUi, potem będziesz miał gdzieś po drodze Load Skin.
Foobara ostatni raz widziałem gdzieś pół roku temu, więc wszystko z głowy i na sucho. Jak coś to pisz a postaram się bardziej łopatologicznie wytłumaczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum