hmm piwo piłam od małego bo mi tatuś dawał hiihi ale tak po łyczku czasami jak pił......jak miałam chyba 13 lat to cos tak zaczęłam w większych ilościach,a pierwszy raz sie upiłam tak chyba jak miałam 14 lat ale niepamiętam dokładnie bo po co pamiętac takie rzeczy
Ostatnio doszłam do wniosku, że picie jest beznadziejne! Rzadko teraz pije. Mniej pale. Taka grzeczniejsza się zrobiłam Żałuje, że wcześnie zaczełam pić.
mam 19 lat, nie przeszłam jeszcze inicjacji alkoholowej.
chyba jestem przez to upośledzona.
uposledzona...Hmmm...nie sadze, jest duzo ludzi ktorzy nie pili jeszcze alkoholu a sa starsi, osobiscie znam jedna taka osobe, ja tez jeszcze jakis czas temu nienawidzilem piwa, było ono tak ochydne dla mnie ze shock, a teraz jak jest okazja to zawsze wypije, ale niepamietam, kiedy pierwszy raz napilem sie wodki, skleroza
_________________ `a nad nami latają garbate aniołki...'
Druga gimnazjum. Sylwester '05.
Pamiętam 2 ciężkie zgrzewki piwa, kilka butelek różnych alkoholi na 3 osoby + dodatkowy (własny, prywatny) sześciopak strong'ów. Nie wiem ile wypiłem. Pamiętam, ze spadłem z piętrowego łóżka, balansowałem na krawędzi dachu piętrowego domku i kilka innych rzeczy.
Fajnie było. Później upiłem się dwa razy. Niechcący. Od ostatniego mam wstręt do wódki. Poza tym bardzo rzadko piję.
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Ostatnio zmieniony przez Alearan 04-10-2007, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 04-10-2007, 09:25
zaczelam jakos w wakacje 1/2 gimnazjum. do konca gimnazjum picie mnie bawilo. Teraz okazjonalnie carlo rossi or sth like that. Ale pijana ostatnio bylam jakois pod koniec 3. gim
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum