Ostatnio użytkownicy forum skarzyli sie na jego powolne działanie, bylo to spowodowane atakiem (DoS) na nasz serwer, co prowadzilo do spowolnienia jego pracy.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Z najnowszych doniesień wynika, iż ataków dopuściła się Wrocławska grupa terrorystyczna Bananowcy. Admin znalazł kasetę wideo z zapisem na którym szef kruby straszy, że jeżeli jego żądania nie zostaną spełnione (2 morki marijuany, milion dolarów w złocie i nowy śrubokręt z widokiem na morze) serwer zostanie zniszczony. Śledztwo w toku.
że jeżeli jego żądania nie zostaną spełnione (2 morki marijuany, milion dolarów w złocie i nowy śrubokręt z widokiem na morze) serwer zostanie zniszczony.
Coś w tym prawdy jest - admin już zbiera kase na okup (patrz nowy podpis admina: "SKŁADKA")
No właśnie coś jak tak spowalniało forum przy dodawaniu postu, to normalnie później nie zliczało ilości postów po dodaniu i temat się nie świecił, że ja ostatni posta dodałem, tylko ktoś inny, a mój post był ostatni ; >
No właśnie coś jak tak spowalniało forum przy dodawaniu postu, to normalnie później nie zliczało ilości postów po dodaniu i temat się nie świecił, że ja ostatni posta dodałem, tylko ktoś inny, a mój post był ostatni ; >
Znowu to samo. Dzisiaj wracam zjebany ze szkoły, siadam do kompa i co? Na uruchomienie forum czekałem chyba 5 minut. Później gdy napisałem jakiegoś posta to ukazywał się w danym temacie, ale już licznik ani drgnął. I tak stoję od wczoraj na tych 283 postach. Na dodatek mój nick nie ukazuje się wraz z informacją, że to ja napisałem ostatniego posta. Nawet nie wiem czy ten dotrze do celu. Warto dodac, że wczoraj wieczorem w ogóle nie mogłem wejśc na forum, wyskakiwał błąd strony. Panowie, coś tu nie tak.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum