Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Charming
11-06-2007, 15:59
Imprezy
Autor Wiadomość
CLOUD 
*
Still Dreaming...

Wysłany: 26-11-2005, 13:01   

napewno najlepiej jest się bawić z naszą "drugą połówka" :) ale czasami dobrze jest gdzieś pójść tylko z kumpelami/kumplami, albo ze swoimi znajomymi... ale to zależy od zaufania... zresztą gdyby go nie było to co to za związek :|
  Znak zodiaku: skorpion

Thomas
*

Wysłany: 26-11-2005, 13:31   

jak sie szykuje kulturalna imprezka to ide ze swoja polowka a jak zwykla popijawa to proste ze nie :)
duzo tez zalezy od towarzystwa na imprezie

CLOUD 
*
Still Dreaming...

Wysłany: 26-11-2005, 13:33   

żeby nie zobaczyła jak "dobrze" potrafisz się bawić? ;)
nie no to przecież jasne...
  Znak zodiaku: skorpion

Agonia 
I Talking to you...

Wysłany: 26-11-2005, 14:13   

Hmmm...
Zaufanie to podstawa jakiegokolwiek związku dlatego nie przeszkadzaloby mi gdby mój chłopak poszedł bezemnie na impreze ale gdzieś w duszy niepokoiłabym się czy on aby napewno tam nie grzeszy ;)
Ja osobiście wole chodzić na imprezy z chłopakiem bo wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo że się napije i zgrzesze :036:
Chłopaka jak narazie nie mam więc ten problem mnie nie dotyczy :)

AGONIA WITA

"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"

I pozostanie tylko pustka...

Znak zodiaku: rak

kunio_manio 
**
Maneater

Wysłany: 26-11-2005, 14:34   

Czasami wolę bez chłopaka, ale zazwyczaj chodzę z nim bo mamy te same towarzystwo. Jakby poszedł sam gdzieś nie miałabym nic przeciwko o ile by mi o tym powiedział wcześniej.

Linnus:* 

Wysłany: 26-11-2005, 20:22   

moj facet raczej nie lubi moich znajomych bo jak to sam powiedzial:"siadaja mu na mozg" ja natomiast oprocz jednego jego kumpla nie mam nic przeciwko ale jesli chodzi o imprezy to on woli zebym nie szla bez niego albo zebym wogole nie szla.jesli on nie chce ze mna isc to niestety ale ide sama,oczywiscie z kumpelkami:) jest zly troche ale sam wybral poza tym ufamy sobie i wie ze nic glupiego nie zrobie.jesli chodzi o jego wypady to zgadzam sie zeby szedl sam z kumplami bo i tak wiem co robi (mam jedengo szpiega i on o ty nie wie:p) wiec nie obawiam sie:)
  Znak zodiaku: byk

HighFlighter 
Przyjaciel
Ekspert w dziale

Wysłany: 26-11-2005, 20:31   

Nie potrafiłbym sie bawic to po pierwsze, po drugie jakby poszla, bylbym z deka zły, jakbym ja poszedl, ona by byla, dlatego nie chodzimy sami, i tak jest fajowsko ziomale. Poza tym moja nie chce nigdzie isc sama.

króliczek 
teraz London

Wysłany: 26-11-2005, 22:10   

Z reguły imprezuje razem z moim chłopakiem. wyjątki bywają kiedy On idzie w tyg, a mi na to szkoła nie pozwala :/
Na początku trochę się denerwowałam, ale może nie tyle o te wszystkie prawie nagie dzewczyny na baletach :D (PODSTAWA TO ZAUFANIE- On mi ufa, ja Jemu i się nie ograniczamy!), ale o to jak jest teraz niebezpiecznie. Mino wszystko staramy się stworzyć dojrzały i nietoksyczny związek, więc nie mamy żadnych zakazów względem siebie ;)

(\_|)
(O.o)
(> <)

Bajo 
*
moto maniak

Wysłany: 27-11-2005, 10:19   

blablabla napisał/a:
Myślę że to kwestia tego, ze mieszkamy w różnych miejscowościach i przywyczailismy sie do chodzenia na imprezy bez drugiej osoby

na krótkametę to takie coś mogłoby wypalic, szczególnie jak niemiałem bym jak dojechać czy coś, ale ja jestem człowiek niespokojny i długo bym niewytrzymał, ona sie bawi a ja w domu, albo ja sie bawie i ona też się bawi ale oddzielnie.
To nie dla mnie, ufam, ale co to za zabawa oddzielnie.

Rozumiem że czasem dzieli spora odległość i to jest problem ale mimo wszystko starałbym się jakos dotrzeć żeby być z drugą połową
A w mojej sytuacji to zawsze tak było że mówiłem "no dobra, niemam nic przeciwko, baw się a ja zostane w domu" ale po godzinie juz usiedziec niemogłem, w samochód i do niej :)
Może to chore ale już atki jestem i chce być razem z dziewczyną :)

Sporo osób mówi o zaufaniu i że się bawią oddzielnie. Powiedzcie mi tylko co to za zabawa? to że sobie ufacie to się chwali, ale co to za zabawa jak jesteście ze soba a wieczory i imprezy spędzacie oddzielnie i tak poprostu przez to że "ufacie sobie".
nieczaje.
  Znak zodiaku: wodnik

Mario 
Antymoher

Wysłany: 29-11-2005, 07:39   

U mnie osobne imprezy są wykluczone.Moje Kochanie i ja tak uwazamy.Wszędzie chodzimy razem.Jedynie ze znajomymi z pracy chodzimy osobno.Ona z kolezankami,ja z kumplami.I to tylko do jakiegoś pubu na piwo.Dyskoteki odpadają.
Jesteśmy o siebie zazdrośni i dobrze nam z tym. :)

paulinka1017 
*

Wysłany: 30-11-2005, 15:30   

ja na imprezki zawsze chodze z chlopakiem ale jak np on chce jechac i chce zebym pojechala z nim jada wszyscy jego kumple itd...a ja wyjatkowo nie moge to go puszczam ale taka sytuacja zdazyla mi sie tylko dwa razy

Znak zodiaku: waga

króliczek 
teraz London

Wysłany: 30-11-2005, 15:41   

esh mnie jutro chłopak wystawia na próbę i idzie sam na balety ;'] no ale wierze że all będzie dobrze, zresztą musi być!! ;'d

(\_|)
(O.o)
(> <)

Mario 
Antymoher

Wysłany: 01-12-2005, 07:04   

Samotne imprezowanie dostarcza wielu pokus.Pomyślie o tym nim będzie za późno. :569:

króliczek 
teraz London

Wysłany: 01-12-2005, 12:30   

a co z zaufaniem?!

(\_|)
(O.o)
(> <)

Mycha 
*

Wysłany: 01-12-2005, 19:38   

ja oczywiscie lubie czasem sama poimprezowac i i mojemu chlopakowi tez na to pozwalalm ale poziej zaczely wychodzic z tego rozne przekrety i wogole wiec mysle ze zalezy to od pary czy kochaja sie czy sobie ufaja i czy naprawde chca byc razem i nie robia skokow w bok jezeli nic zlego sie nie dzieje imprezy samotne bez partnera sa wskazane :D
  Znak zodiaku: bliznieta

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu