ajjjj... sporo, ale tylko z widzenia... nigdy sie nie zadawalam z kims kto cpa...
_________________ ,,Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi."
ajjjj... sporo, ale tylko z widzenia... nigdy sie nie zadawalam z kims kto cpa...
Mnie sie wydaje, z nie powinno sie odrzucac wtedy takich ludzi, bo napewno nie pomożemy, a mozemy pogorszyć ich sytuacje. Wiem, ze wtedy pojawia sie pytanie, dlaczego mam mu pomagać, sam sie przecież w to wpakował, tak sam sie wpakowal, ale sam z tego nie wyjdzie, nawet jak by chciał.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Imię: P jak Poison
Wysłany: 02-03-2005, 15:33
Cytat:
Cannabinol napisał:
ktos pali trawe to tez jest cpunem
LOL
to nie jest ćpun... a nawiązując do tematu to nie znam ćpunów
Wysłany: 03-03-2005, 14:47
Cytat:
No a dla mnie to jest ćpun...
Bo trawka to narkotyk "lekki" ale zawsze
a ktoś kto z niej korzysta jest dla mnie ćpunem! I kropka!
moim zdanie to dziwne ponieważ porównywać gościa, który pali trawkę z takim co daje sobie w zyłę to głupota!
Przykro mi... musisz sie z tym pogodzic... jestes cpunem jak my wszyscy buahaha, nie no joke U mnie nie ma w srodowichu nałogowców ktorzy nachalnie biora bo juz sie przekrecaja, tak mi sie wydaje przynajmniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum