Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 25-03-2006, 22:25
ale rozumiecie że nie każdy może rzucić... !:/ nie każdy ma dostatecznie silną wolę i dlatego wkurazja mnie tacy ludzie co mówią"malina spoko w kazdej chwili moge to przerwac " czy coś w tym stylu:/
moga cie wkurzac ale nikt nir powiedział ze osoa sam to rzuci ... ja sama do dzis bym jarała ... ale miałam wsparcie ... grzecgh do dzis by cpał ale mu pomagłam .... wystrczy troche sie zainteresowac osoba krtora ma problemy .. bo wtedy jest duzo latwiej ..... i nie gadajcie głupot ze nie mzona .. bo mozna !!!!
okladnie tak .. mozna to rzucic moj były barł amfe ... był lekomanem ... uzalenionie trwało 3 lata potem zaczelismy sie spotykac i jas rzucil dla mnei ciekzo było bo jak nie brał krechy to gp trezsło ale dła rade !!!
lub też innymi sposobami...ale przecież nie są skazani na śmierć...
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
mozna pomoc i wtedy jest wiksza szansa ze taka osoba da rade i wyjdzie z tego ... tylko trzeba w to wierzyc i pomagac .. anie pogodzic sie z losem i spisac ludzia na straty ;/
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 27-03-2006, 16:10
no tak ... rozumiem tylko żę ja nie jestem obojętna... to nei jest takie proste dla takiego ćpuna co zrobi wszytko zeby dostać działke to potrzeba jakiegoś specjalnego leczenia a nie gróźb
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum