przeciętny europejczyk kocha się 9 minut!!!
masakra!
szok!
np w stanach średnia to już 15 min....
a moim zdaniem to sprawa indywidulana...wazne,żeby było przyjamnie....
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-11-2006, 15:51
*****gwiazdunia napisał/a:
a moim zdaniem to sprawa indywidulana...wazne,żeby było przyjamnie....
tez tak mysle
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
to w sumie zalezy od czasu kiedy sie para ostatni Kochala ale powiem wam jedno mozliwe jest ze facet z kobieta Kocha sie okolo 2 godzin cudowne przezycie ale pozniej zmeczenie masakryczne wtedy lezysz obok niej a ona szepcze Ci do uszka slodkie slowa mniam mniam
ciekawe trzeba kiedyś jakiegoś maratończyka spytać, ale z drugiej strony 2 godziny bez wytrysku?
Kiedyś mi się obiło o uszy albo gdzieś czytałem, że są środki na opóźnienie wytrysku. Może się też to wiązać z niedawno skończonym poprzednim stosunkiem bądź masturbarcją
środki na opóźnienie wytrysku. Może się też to wiązać z niedawno skończonym poprzednim stosunkiem bądź masturbarcją
to akurat też wiem ale opóźniać aż tak długo? te sposoby opóźniają ale myśle, że nie aż na taki długi czas, zresztą nie wiem, oże jest tu jakiś maratończyk na forum to sie wypowie
hm a ciekaw jestem czy potrafice chociaz w jakis spoosb kontorlowac wytrysk to tak ze liczy sie do kobiet sa metody zeby to wycwiczyc imowie otym calkiem powaznie tylko walsnei trzeba cwiczyc codziennie jak to mowia praktyka czyni mistrza =)
Nie wiem ile dokładnie trwa. Nie patrzę w tym czasie na zegarek.
Czasami dłużej, czasami krócej. Zależy to od wielu rzeczy, a najabrdziej czy P. jest zmęczony i czy dawno się kochalismy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum