Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 14:28
Ile trwa Wasz stosunek????
Autor Wiadomość
trusiaczek85 
*
;p

Imię: Mała zŁośnica :]
Wysłany: 01-11-2006, 14:30   

okres " kopulowania się " zalezy od miejsca... od pory dnia... od podniecenia.. od tego co jedliśmy ... od samopoczucia psychicznego i fizycznego :): ):) ale tak 30 min do 1,5h...

Tordor 
Gangsta's Paradise

Wysłany: 01-11-2006, 16:52   

moim zdaniem sam temat jest troche beznadziejny...ludzie przescigaja sie w wypowiedziach o dlugosci ich stosunku..a wiadomo ze nikt nigdy nie powie 100% prawdy bo NIKT nie chce byc najgorszy..nie lubimy sie przyznawac do porazek a mowimy tylko o tym jacy to my nie jestesmy... tak na marginesie to stosunek ktory trwa dluzej niz 1 h jest jeszcze przyjemnoscia? mysle ze nie (mowie ty o prawdziwym stosunku sexualnym bez wstepnych gierek ktore moga trwac nawet caly dzien)..co do dlugosci to.. dla faceta akurat jest wazne jak dlugo to robi,bo jak on nie da rady do z sexu nici...i wiadomo ze zaden sie nie przyzna ze zrobil to w 30 sekund..ale najwazniejsze jest jednak to zeby zadowolic partnera/partnerke nie wazne jak dlugo to robiac tylko w jakim stylu... :562:

Ain't no sunshine when she's gone..

manieqq 

Wysłany: 01-11-2006, 21:21   

Tordor napisał/a:
moim zdaniem sam temat jest troche beznadziejny...ludzie przescigaja sie w wypowiedziach o dlugosci ich stosunku..a wiadomo ze nikt nigdy nie powie 100% prawdy bo NIKT nie chce byc najgorszy..nie lubimy sie przyznawac do porazek a mowimy tylko o tym jacy to my nie jestesmy... tak na marginesie to stosunek ktory trwa dluzej niz 1 h jest jeszcze przyjemnoscia? mysle ze nie (mowie ty o prawdziwym stosunku sexualnym bez wstepnych gierek ktore moga trwac nawet caly dzien)..co do dlugosci to.. dla faceta akurat jest wazne jak dlugo to robi,bo jak on nie da rady do z sexu nici...i wiadomo ze zaden sie nie przyzna ze zrobil to w 30 sekund..ale najwazniejsze jest jednak to zeby zadowolic partnera/partnerke nie wazne jak dlugo to robiac tylko w jakim stylu

No niewątpliwie to jest mankament forów internetowych, ale równie dobrze ludzie mogli by kłamać we wszystkich innych tematach idąc twoim tokiem rozumowania. Pytanie tylko po co mieli by to robić, skoro z tego forum mało kto się zna w realu.

Erill 
Moderator
Zapracowana kobietka

Imię: Gabi
Wysłany: 01-11-2006, 21:26   

Nie no sam stosunek to mysle, ze zamknie sie w 15 minutach max... :) zeby sie pokotłować na tym łozku tudziez po domu :P
Sex jako całoś to i całą noc mozna.. choc ja mysle, ze góra 1,5 godz.. podniecenie jest czasem zbuyt silne by miec zbyt dluga gre wstepna :)

http://pleciony.blog.onet.pl/

Znak zodiaku: baran

Tordor 
Gangsta's Paradise

Wysłany: 02-11-2006, 11:02   

manieqq napisał/a:
ale równie dobrze ludzie mogli by kłamać we wszystkich innych tematach idąc twoim tokiem rozumowania
a w jakich innych tematach ludzie sa tak wrazliwi jak na tym...sex to jest jeden z najwiekszych tematow w ktorych ludzie nie nie przyznaja sie do swoich porazek..wiec dlaczego pisac o swoich porazkach jak mozna troszke "pokolorowac" nasze doswiadczenie i wcisnac jeszcze lepsza bajeczke niz poprzednik...jak juz ktos tu powiedzial sex zalezy od dnia od humoru od spozytego alkoholu itp. itd. mimo ze ludzie sie tu nie znaja i tak jest wiele osob ktore nie przyznalyby sie do tego..(niektorzy to robia chcac sie poradzic itp) bo to jest tylko iwylacznie ich sprawa...wiec jak juz powiedzialem najwrazliwsi jestesmy jezeli chodzi wlasnie o sex.. w gronie swoich znajomych mozesz powiedziec o wszystkich innych porazkach ale zaloze sie ze nie powiesz o nieudanym sexie...chyba ze jestes czlowiekiem ktory nigdy nie ma problemow.. :562:

Ain't no sunshine when she's gone..

parker 

Wysłany: 02-11-2006, 11:11   

Tordor napisał/a:
najwazniejsze jest jednak to zeby zadowolic partnera/partnerke nie wazne jak dlugo to robiac tylko w jakim stylu...
zgadzam sie w 100 % to jest najwazniejsze

Znak zodiaku: baran

paula.doc 
*
ŚmierćDreptaCichutko

Imię: Paula
Wysłany: 04-11-2006, 22:04   

Mój chłopak wytrzymuje średno na trzeźwo 45 minut (godzine lekcyjną) :D
A może będziesz się bał,
będziesz się bał...

Znak zodiaku: ryby

alter ego
+++++

Wysłany: 04-11-2006, 22:09   

paula. doc zazdrość wezbrała we mnie do granić możliwości! Chcę poznać Twojego chłopaka. No i oczywiście godzinę lekcyjną też.

paula.doc 
*
ŚmierćDreptaCichutko

Imię: Paula
Wysłany: 05-11-2006, 12:50   

hehe nieee mojego chłopaka nie oddam za skarby:P
A może będziesz się bał,
będziesz się bał...

Znak zodiaku: ryby

wazelina 
już się golę

Wysłany: 05-11-2006, 13:34   

paula.doc napisał/a:
nie oddam za skarby

a za dolary? albo za ojro?

Tasha 
*

Wysłany: 05-11-2006, 15:45   

ja jestem długodystansowcem zarówno w sporcie, jak i we współżyciu ;) przeważnie to tak "męczymy się" z moim mężczyzną ok. 2 godzin (z małymi przerywnikami na przytulanie i rozmowy) :)
  Znak zodiaku: rak

markiza 
sztuka sama w sobie

Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 05-11-2006, 16:53   

hmmm....zależy o czym mówimy-kiedyś spędziliśmy parę dni w hotelu i kochaliśmy się z przerwami na śniadanie, obiad, papierosa i film;)
  Znak zodiaku: waga

alter ego
+++++

Wysłany: 05-11-2006, 17:14   

Trwa tyle ile przejazd IC z Krakowa do Warszawy.

K44
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2006, 19:26   

:D Ze mną jest tak!!lubie sie długo miziac z dziewczyną :) potem przechodzimy do sex-u a gdy kończymy to zouważam że zeszło nam na to 2-3 godz.a dlaczego zadałas takie pytanie??gdy sie kochasz z partnerem to robicie to za krutko.pozdro:)
Ostatnio zmieniony przez K44 05-11-2006, 19:34, w całości zmieniany 2 razy  

lika 
Życie jest snem...

Imię: po prostu lika
Wysłany: 05-11-2006, 20:16   

A ja tam sądzę, że długość nie jest ważna, są ważniejsze inne rzeczy

Znak zodiaku: byk

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu