Tak Kamasutro, zawsze jadam obiad. Jem też zawsze śniadania i kolacje i poza tym coś na uczelni i przed kolecją też coś zjem. I jeszcze piwo/wino codziennie prawie w malych ilościach, a co tydzień lub 2 razy w tyg. w większych
osz ty
Toż to się dziwić ze Ty taka szczupła ;P
leisure napisał/a:
Ja potrafię przeżyć 2 miesiące na ryżu z curry i kanapkach z sałatą
Zuch dziewczyna ;]
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Imię: olek
Wysłany: 14-07-2008, 09:18
jakkolwiek napisał/a:
paznokcie się łamią
Mam krótkie, piękne, zadbane ^^
Cytat:
cera brzydka
Mam dobry kremik xD
jakkolwiek napisał/a:
włosy matowe
Mam odżywkę, a włosy to mi po niej tak lśnią, że oślepiam przechodniów.
jakkolwiek napisał/a:
tyje sie od produktów mącznych
Z tym się zgodzę, ale do tego akurat dążę
A to taka mała pomoc "naukowa" dla przyszłych studentów. http://student-gotuje.blogspot.com/ Bo jak to autor napisał: "poszedłem na studia i nie wiem co to garnek” Polecam
aktualnie staram się znaleźć coś sobie w Gd. na razie to udało mi się tylko poznać ludzi i jestem bezdomna. w Toruniu było tanio. wydawałam 400 na mieszkanie i miałam 250 na resztę, czyli bilety, żarcie i zachcianki. co cielawe byłam w stanie nawet coś sobie z tego odłożyć. w Gd. za samo mieszkanie mam zamiar zamknąć się w 650 zł...
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Pokój + rachunki to wyjdzie własnie około 650. Za całe mieszkanie (kawalerkę) 1200 to dobra cena - razem oplatami oczywiscie. Szukam kawalerki, nie zniose obecnosci obcej osoby w pokoju obok. Ble. Nigdy wuiecej wspollokatorek.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum