i kto tu robi OT? O_o
mi by za to dali z 2 warny, ale Diduś jak zwykle konsekwencji nie poniesie.
A co do tematu,.. teraz bywam rzadko, bo mieszkam w innej miejscowości, więc bywam tu co weekend
[ Dodano: 08 Paź 2006 06:14 pm ]
zdanie mi wyszlo jak zwykle chu*owo skladnie
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 08-10-2006, 17:36
Byłbyś dobrym modem. Wyślij PW z rozmiarami do głównego admina jeśli chcesz u nas pracowac (umowa o dzieło).
[ Dodano: 08 Paź 2006 06:40 pm ]
Apropos - Gaponie, myslisz, że za puszczenie bąka ze stresu powinienem dostać kare włącznie z degradajcą do rangi moderatora ?
Byłbyś dobrym modem. Wyślij PW z rozmiarami do głównego admina jeśli chcesz u nas pracowac (umowa o dzieło).
[ Dodano: 08 Paź 2006 06:40 pm ]
Apropos - Gaponie, myslisz, że za puszczenie bąka ze stresu powinienem dostać kare włącznie z degradajcą do rangi moderatora ?
Jak ja bym była modem to ty jako pierwszy byś wyleciał
Niestety nie jestem i mam z tego powodu głeboką depresję.
A komentuję co chcę i gó* ci do tego xD
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Uważam, że można ci wybaczyć puszczenie bąka. Co innego gdybyś ze stresu puścił się sam, na dodatek z bąkiem właśnie. Ten przerażajacy akt zoofilii sprawiłby zapewne, że zostałbyś zdegradowany do rangi posła LPR będącego jednocześnie Żydem, masonem i pe..., o przepraszam gejem.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum