Wysłany: 11-07-2006, 21:45
DIDA napisał/a:
ja mam 17 czy to wstyd ze jeszcze nie uprawiałem sexu??
straszny!! nie wychodź lepiej z domu i nie pokazuj sie ludziom
wiem że to wyświechtane ale mimo to prawdziwe... mianowicie sex powinien byc dopelnienim milosci a nie koniecznoscia...
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 12-07-2006, 08:26
ja przezylem swoj pierwszy raz 3 miesiace po swojej 18stce, i nie uwazam zeby to bylo za wczesnie, jesli sie ma Taka pewna osobe ktora kocha sie nad zycie i jestescie gotowi to czemu nie (oczywiscie po zastanowieniu, i rozwazeniu wszystkich za i przeciw, bo to nie jest zabawa )... a czy to wstyd nie uprawiac seksy przed 18stka??? na pewno nie, bo seks to cos co powinno przezywac sie z osoba dla Ciebie wyjatkowa, ktora kochasz... a nie tylko po to by pozniej chwalic sie przed kumplami ze Ty to juz "posunales panienke"(przepraszam za troche wulgaryzmu)...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum