Imię: Agnieszka
Wysłany: 06-10-2007, 16:07
Source napisał/a:
Miałem na swojej drodze kilka tak dumnych dziewczyn że nawet nie miały ochoty o problemach wspominać. Włącz takiej komedie romantyczną czy jakiś dramat, pozwól się przytulić i zaraz ból i cierpienie popłynie strumieniami. Fajnie że się nie spodziewasz zrozumienia - może zostaniesz kiedyś miło zaskoczona.
Dobrze że na swojej drodze w tym kontekście mnie mnie spotkałeś. Ciekawe czy by ci sie udało do mnie podejść i mnie rozszyfrować.
Source napisał/a:
Miałem na swojej drodze kilka tak dumnych dziewczyn że nawet nie miały ochoty o problemach wspominać. Włącz takiej komedie romantyczną czy jakiś dramat, pozwól się przytulić i zaraz ból i cierpienie popłynie strumieniami. Fajnie że się nie spodziewasz zrozumienia - może zostaniesz kiedyś miło zaskoczona.
Jak ja nienawidze filmow romantycznych!!!!!!! nienawidze roz!!!!nie lubie rmantykow!!!!!!! bleee...
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
No właśnie ja też.
Róże jeszcze zdzierże, ale ogólnie nie lubię dostawać kwiatów.
A romansidło jak by mi puścił to bym go delikatnie mówiąc wyśmiała.
dokladnie...
az sie niedobrze robi przy takich filmach...albo rycza albo sie caluja non stop,albo umieraja na kolanach swoich kochankow... o.O eee to nie dla mnie...
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Wysłany: 06-10-2007, 16:23
Source napisał/a:
Widocznie celuje w kobiety o troszke innym usposobieniu
Tak wcześniejszy post (i nie tylko) napisałeś jak byś znał klucz do serca każdej dziewczyny i każdą potrafił zdobyć. A chyba jednak nie każdą, albo nie chciało by ci sie aż tak wysilać, a to tym gorzej, bo słodkie i słabe dziewczynki są dla każdego do zdobycia.
Tak wcześniejszy post (i nie tylko) napisałeś jak byś znał klucz do serca każdej dziewczyny i każdą potrafił zdobyć. A chyba jednak nie każdą, albo nie chciało by ci sie aż tak wysilać, a to tym gorzej, bo słodkie i słabe dziewczynki są dla każdego do zdobycia.
W pewnym sensie znam klucz;) . Pytanie tylko czy chciało by mi się - z jednej strony lubię wyzwania, ale nigdy kosztem własnego szczęścia. Mówisz też jak byś była lekko sfrustrowana tym że słodkie dziewczynki kogoś mają a Ty nie. Po co mam się użerać z ambitnymi i walecznymi dziewczynami? Co może mi dać kobieta waleczna poza masą frustracji? Lubię słodkie, inteligętne nic niemajace do udowodnienia światu dziewczyny.
Wysłany: 06-10-2007, 16:46
Source napisał/a:
Mówisz też jak byś była lekko sfrustrowana tym że słodkie dziewczynki kogoś mają a Ty nie.
Nie jestem niczym sfrustrowana, ani nic im nie zazdroszczę.
Source napisał/a:
Po co mam się użerać z ambitnymi i walecznymi dziewczynami?
Ale ja nie mówię o walczącej aby tylko za wszelka cenę nie być zdobyta, tylko twardej i nie rozczulającej sie przy każdej okazji.
Wydaje mi sie że z takimi jest jeszcze mniej problemu niż z typowymi dziewczynami, bo nie strzelają fochów i nie uzależniają faceta od siebie, albo siebie od faceta.
Source napisał/a:
Co może mi dać kobieta waleczna poza masą frustracji?
Az byś się zdziwił.
Source napisał/a:
Lubię słodkie, inteligętne nic niemajace do udowodnienia światu dziewczyny.
Sam wiecznie coś udowadniasz światu i wszystkim, więc wydawało mi sie że lubisz podobne, wiedzące czego chcą dziewczyny.
ja tak nie uważam, bo przecież nie jestem jedyny, wielu jest takich którzy są prawiczkami i jakoś nie płaczą...bo niby co to żeby iść z dziewczyna do łóżka jest przymus, mi sie tam nie spieszy,i nie ma zamiaru spieszyć...sam będę wiedział kiedy jest odpowiedni moment...
Mam wrażenie że przemawia przez Ciebie frustracja. "Skoro nie dymam to zrobię z tego cnotę by ludzie mnie wielbili." Sex naturalna rzecz - to żaden lot w kosmos żeby się do tego 20lat przygotowywać. "Input Output i zapętlić" jak mawia mój kolega infotmatyk. To nie XVII wiek więc i ryzyko praktycznie zerowe i tolerancja większa. Nie specjalnie rozumiem podejście niektórych osób do tych spraw.
uważaj jak chcesz ja swoje wiem...i swoje zdanie mam
_________________ `a nad nami latają garbate aniołki...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum