akukaracza: Dlaczego według Ciebie jest to nie wybaczalne. Wydaje mi się że seks nie musi być zaliczony przed jakąś datą lub okazją. Wydaje mi się że właśnie ten pierwszy raz musi być przemyślany (tym bardziej że partnerka chce szybko mieć dziecko a ja nie, pozatym nie kocham prawie mojej dziewczyny)
akukaracza: Dlaczego według Ciebie jest to nie wybaczalne. Wydaje mi się że seks nie musi być zaliczony przed jakąś datą lub okazją. Wydaje mi się że właśnie ten pierwszy raz musi być przemyślany (tym bardziej że partnerka chce szybko mieć dziecko a ja nie, pozatym nie kocham prawie mojej dziewczyny)
to była ironia
Jeśli nie chcesz z nią być, to powiedz jej to zanim zacznie wybierać imiona dla waszych przyszłych dzieci.
Kasia. Kochałem ale źle ją oceniłem. Ona nie chce mnie opóścić, normalnie wszystko mi wybacza. Jestem z nią, bo myślę, że może odkryję w niej coś co sprawi że będę coś czuł więcej.
Niektóre dziewczyny takie są jak się zakochają to ponad wszystko.
brakuje mi 3 miesiecy do 18 i jeszcze tego nie robilam... i w ogóle nie wstydzę sie do tego przyznać.. czekam na chlopaka, którego bedę kochala i, który obdarzy mnie takim samym uczuciem.. nie rozmumiem osób, które idą do łóżka tylko po to, zeby potem móc się pochwlić, ze mają juz TO za sobą...
_________________ potrzeba jednej minuty, zeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go poznać, jednego dnia żeby się zakochać i całego życia aby zapomnieć... =(
Wysłany: 09-10-2006, 18:18 Re: ile mielscie lat kiedy mieliście ten I RAZ ??
DIDA napisał/a:
ja mam 17 czy to wstyd ze jeszcze nie uprawiałem sexu??
ile mielsićie lat kiedy był ten I raz albo ile macie lat i jeszcze tego nie robiliście ??
Seks jest czyms pieknym, ale na całym świecie zorbiło sie z tego swojego ordzaju inicjacie i ta osoba która sie nie kochała ma niby sie wstydzic czy coś.
Ale nie woono tak myśleć. Seks ma łaczyc a nie być sportem i uprawiac go z kazdym.
Oczywiscie ze nie masz sie czego wstydzic, poczekaj ile chcesz, to piekne uczucie kochac sie z osoba na której Ci zalezy itp.
Z 16-17 miłem; na koloni w hiszpanii byłem pierwszy raz tez pijany i reszty mozna sie domyslac...starciłem tą szanse zeby moj pierwszy raz był magiczny i niezapomniany...nie popełnij tego błedu...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
15??a teraz\ ile masz lat?? nie załujesz tego??
ja mam za 3 tygodnie 17 i narazie jeszcze nie chce tego robić a mam wspanialego i wyrozumialego chłopaka:****
_________________ "... nie na krześle nie we śnie, nie w spokoju i nie w dzień, nie chce łatwo nie za sto lat, chciałbym umrzec z miłości, nie bez bólu i nie w domu, nie chce szybko, nie chce młodo, nie szczęśliwie i wśród bliskich, chciałbym umrzec z miłości..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum