_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ja podobnie, tyle, że jak mi się gadać nie chce...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Dzisiaj rano doblokowalam jakies 7, ktore wnerwialy mnie swoja glupota Poza tym zawsze pozniej, jak trafie na takowa osobke, to tlumacze, ze sluchaj jakos GG sie zacielo
Heh, ja tam jestem bardzo cierpliwa i wyrozumiała dla ludzi i trzeba mnie naprawdę wnerwić delikatnie mówiąc, żeby dostać bana na mój nr, na razie udało się to dwóm natrętom...
E tam ja nikjogo nie blokuje jesli ktoś się wpakuje kogo nie znam sprawdze w katalogu skąd i pytam sie grzecznie o co kaman? Jeśli osoba kultularnie chce o czyms porozmawiac to czemu nie. Dotychczas raz zablokowałem jakąs dziewczyne bo bez powodu zaczeła mnie wyzwyać.
U mnie ejst zazwyczaj tak... ze mam na gg i tak pelno numerow znajomych i jak ktos do mnie cos pisze... to tylko katalog sprawdzam kto to i odrazu zabloku jak nie znam... no chociaz czasami jak mam dobry dzien...
Zdarzyło mi się zablokować parę osób ale to było na zasadzie blokada + usuniecie z listy (na zawsze). Wiec wychodzi na to ze na liscie kontaktow nie mam zablokowanych osób, są za to 3 osoby na liscie zablokowanych, ale nawet nie pamietam co to za numery.
Wysłany: 01-11-2005, 15:56
Nie mam nikogo obecnie. Ale miałam bardzo dużo. Kiedyś dużo "miłych koleżanek" pisało do mnie, żeby mi powiedzieć jak "fajna" jestem i po 2 ostrzeżeniach były blokowane. Dużo też było jakiś pedofilów co pisali mi o brzydkich rzeczach i kilka 11-12 latek zafascynowanych moją osobą :D:D (prosiły żebym mówiła im 'cześć' na korytarzu a potem się tym chwaliły koleżankom ;p)
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum