Wysłany: 01-11-2005, 16:03
W gimnazjum byłam znana. Haha a dlatego, że z koleżanką jako jedyne chodziłysmy na czarno ubrane i w glanach i się nas dziewczyny bały, że im krzywdę zrobimy. A najśmiejszniejsze to, że my nigdy nikogo nie uderzyłyśmy. Poprostu wszystkim wydawało się może,że jesteśmy takie mroczne szatanistki że jak beda dla nas nie mili to na nich uroki rzucimy?ja nie wie :D ale śmieszne to czasy były
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Ach , niewiedza .... tak samo , u nas mój kumpel smiga po szkole w glanch . Mam jak tosie mówi u niego protecta ... tylko rze ten akórat kopiei i plepie pięsciami tych , co sobie na to zasłurzyli .
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Ja nie mam nikogo zablokowanego,kiedyś troche więcęj tego było Ile macie osób na gg?
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 05-11-2005, 14:50
Madritian napisał/a:
Ach , niewiedza .... tak samo , u nas mój kumpel smiga po szkole w glanch . Mam jak tosie mówi u niego protecta ... tylko rze ten akórat kopiei i plepie pięsciami tych , co sobie na to zasłurzyli .
Nie no spoks, jestes dyslektykiem? jak tak to wybaczam xD
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 05-11-2005, 22:34
To masz taka metode. Zakladam ze jestes kompletnym idiota (przynajmniej w tej dziedzinie). Nie przypominam sobie, abys jakis sensowny wyraz napisal bez bledu, wiec rob tak: "rz" zamieniaj na "z", "u" na "ó" i wtedy nie bedziesz robil bledow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum