Ale w przypadku drugiej połówki o jakiej zdradzie mówicie ?
Bo to można różnie rozumieć. Może być pocałunek, sex, wyjście do kina i jeszcze różne takie tam.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Ale w przypadku drugiej połówki o jakiej zdradzie mówicie ?
w przypadek mojej drugiej połówki był to pocałunek. Po pijanemu. Wieeeem, zaraz będziecie się tu lansować, że po pijanemu bla bla bla, ale nikt mnie nie przekona, że źle zrobiłam.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Mój chłopak wybaczył mi, że pocałowałam się z innym. To była dziwna sytuacja z tym pocałunkiem, za dużo wręcz do opowiadania. Nie sprawiło mi to przyjemności. Raczej było na odczepnego. Chciał, żebym choć raz go pocałowała, to da mi święty spokój. Potem miałam wyrzuty sumienia i powiedziałam to mojemu. Wybaczył mi. Nie wiem, czy gdybym coś jeszcze kiedys głupszego zrobiła, to czy poszło by tak łatwo..
Imię: po prostu lika
Wysłany: 21-05-2006, 14:22
Lucky napisał/a:
Ale zapomnieć, a wybaczyć to co innego.
no tak - ale w tym wypadku nie do konca. Napisałam, że nie umiałabym o tym zapomnieć a jeśli nie umiałabym zapomnieć to zawsze bym miała jakiś żal w sercu.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Wysłany: 21-05-2006, 15:29
umiałabym wybaczyć zdradę jeśli widziałabym że szczerze tego żałuję i więcej się to nie powtórzy...
ale chyba już zawsze patrzyłabym na niego z pewnym dystansem i nie miałabym pełnego zaufania
chodzi oczywiście o zdradę chłopaka
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Oczywiście, że tak. A wiesz jaka jest różnica. Gdy już wybaczysz łatwiej ci jest zapomniec, ale gdy najpierw zapomnisz nie masz już czego wybaczac bo niczego nie pamiętasz.
**MJ** napisał/a:
umiałabym wybaczyć zdradę jeśli widziałabym że szczerze tego żałuję i więcej się to nie powtórzy...
Naiwna jesteś, ten kto zdradził raz, zdradzi i drugi, podobnie jak ten który zdradził dwa razy zdradzi i trzeci.
Cytat:
chodzi oczywiście o zdradę chłopaka
A gdyby zdradziła cię dziewczyna?
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum