trojke
2 chlopcow, najlepiej zeby roznica wielku bylo z rok, moze dwa i potem dziewczynke tak z 3 lata mlodsza od tego mlodszego ;P
ale moja "przyszla zona" powiedziala ze bedzie rodzic tylko jedno, a jesli ja chce trojke to te 2 pozostale sam sobie urodze ;P
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Imię: Albert Fish
Wysłany: 21-02-2008, 20:58
Cytat:
jak myslisz kto mi z tym pomoze?
Może ginekolog? Albo proktolog? A może wystarczy się trochę zastanowić.
Carrot napisał/a:
powinienem napisac do Bravo
Za trudny przypadek. Nie dali by sobie rady z analizą typologiczną.
Carrot napisał/a:
moze ty dasz mi rade jak postawic to w lepszym swietle?
Jeśli sprawa jest wciąż w fazie początkowej, moim zdaniem wystarczy zwykła domowa lampka elektryczna z dwudziestovoltową żarówką. Jeśli jednak postępy z owym problemem zaszły już za daleko jak na sposoby medycyny domowej, polecam wizytę w solarium. Myślę, że to światło powinno być wystarczające. Sam powinieneś stwierdzić ile światła Ci na to potrzeba i wybrać właściwą drogę.
_________________ Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami,
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami...
Za trudny przypadek. Nie dali by sobie rady z analizą typologiczną.
do tej pory zawsze dawali sobie rade.
fobia napisał/a:
Jeśli sprawa jest wciąż w fazie początkowej, moim zdaniem wystarczy zwykła domowa lampka elektryczna z dwudziestovoltową żarówką. Jeśli jednak postępy z owym problemem zaszły już za daleko jak na sposoby medycyny domowej, polecam wizytę w solarium. Myślę, że to światło powinno być wystarczające. Sam powinieneś stwierdzić ile światła Ci na to potrzeba i wybrać właściwą drogę.
dziekuje mistrzu wiedzialem ze na ciebei zawsze mozna liczyc.
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Imię: Albert Fish
Wysłany: 22-02-2008, 07:46
Cytat:
Nie wyrobisz się.
Biorąc pod uwagę, że dziennie mógłbym robić do 3 dzieci, to wyrobiłbym się w kilka miesięcy. Oczywiście mógłbym robić więcej, ale wolałbym oszczędzać kręgosłup.
_________________ Nie jest umarłym ten, który spoczywa wiekami,
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami...
w zasadzie fobia dobrze ze nie chcesz dzieci. lepiej dla nich
ja bym chcial tak z 5 - 3 chlopakow i 2 dziewczyny. dziewczyn mniej bo sa droższe, wiem po siostrach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum