Kiedyś nie chcia lam miec dzieci w ogóle. Im jestem starsza tym mam dziwniejsze myśli. Teraz bym chciała miec trójke dzieci, dwóch chłopców i dziewczynke. Miałabym w domu swój własny trójkąt bermudzki.
wiem, że to co bym chciała może się w ogóle nie sprawdzić ;] ale marzy mi się najpierw synek a po jakis 2/3 latach dziewczynka i o ile finanse mi na to pozwolą to jak już dzieci trochę podrosną, pragnęłabym mieć jeszcze jedno dziecko. Takie późne macierzyństwo bardzo odmładza kobietę.
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 14-10-2006, 14:38
wyzynarka napisał/a:
cierpisz moze na syndrom "nikt mnie nie zauwaza, musze byc inna"?
I tu się mylisz i to bardzo, kiedyś faktycznie byłam niezauważana, ale te czasy się już na szczęście skończyły. Bardzo dużo osób mnie lubi i mam też grupke naprawdę bliskich osób które w pełni mnie akceptują, rozumieja i lubią i ze wzajemnością.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum