Bardzo dużo czasu spędzam przy kompie. Wracam do domu i siadam przed monitorem od razu. Czasami jest po prostu włączony, a ja przy nim nie siedzę, jednak zdecydowaną część wolnego czasu spędzam przy komputerze.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Ostanio mało, bo mam niewiele wolnego czasu.
Bądź co bądź cieszę się że mniej siedzę przy komputerze.
Kiedyś, jak brałam udział w internetowych wyzwaniach graficznych, tego czasu "marnowałam" zdecydowanie więcej.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Wysłany: 15-10-2007, 18:17 Re: Ile czasu spędzacie przed komputerem?
Nibylandia napisał/a:
Ile czasu spędzacie przed komputerem?
Podobnie jak Peggy Sue...dużo czasu spędzam przy komputerze (już bez rozgraniczenia czy robię coś na samym komputerze czy w necie)....nawet ostatnio odczuwam, że chyba za dużo
Nibylandia napisał/a:
Dlaczego tak mało / duzo?
Troszkę jest związane ze specyfiką specjalności na studiach, a po części spowodowane "spędzaniem czasu" w sieci
Nibylandia napisał/a:
Nikt wam tego nie wypomina? Nie przeszkadza wam to w "reszcie" zycia ??
Obecnie jestem sama sobie panią w swoim pokoju więc nikt mnie nie upomina, że za dużo siedzę czy że komuś to przeszkadza...jak wrócę do domu po studiach to na pewno taką osobą będzie siostra i ojciec...jeśli chodzi o "resztę" życia to komputer nie jest dla mnie priorytetem więc nie przedkładam go nad "resztę" życia która dla mnie jest "większością" a nie tylko resztą...także jestem w stanie wszystko pogodzić
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
dużo bardzo duzo..
od czasu keidy mam kompa u siebie w pokoju..
chyba jestem uzależniona..
czasem mam właczone forum gg slucham muzy i odziwo odlatuje do inneog świata ;|
chyba czasem za bardzo żyje w innym świecie.
_________________ I należysz do mnie choć to nie kwestia posiadania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum