Ja mam lustro postawione z lewej strony od miejsca przy którym jest komputer i siedzę ja. Zwykle nie jest mi tyle potrzebne, ale nawet obejdzie się oglądanie w łazience jak coś nie passi to szybko zauważe. Jesli chodzi o lustro w łazience przeglądam się tylko podczas golenia i czyszczenia zembów, więc zajmuje mi to góra 8 minut.
Imię: Ola
Wysłany: 25-08-2006, 15:27
rano jeżeli prostuje włosy to ok 40 min, jezeli je tylko czesze w kucyk czy coś podobnego to ok 20 minut. wieczorem jestem zazwyczaj krócej tyle żeby się umyć.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 25-08-2006, 15:44
A to jak liczac cały dzień to będzie yego troche dłużej, ale rano przed wyjście potrzebna mi jest mniej więcej godzina na wyprostowanie włosów i pomalowanie się, no może troszkę mniej.
hm. w roku akademickim mam to dokładnie obliczone. dosłownie z zegarkiem w dłoni.
rano przed lustrem stoję maksimum 10 minut. potem kilka razy dziennie się po prostu przeglądam, tak dla własnej satysfakcji. ryjówki i ich ryje tak mają.
_________________ Mada faka nyga
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 24-09-2006, 12:20
Jestem Dawid, jestem ryjem i stoje przed lustrem 7 minut. Czasami poprawie jeszcze sobie grzywe. Ale to sie nie liczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum