_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
ależ jesteś w nim zabujana, wiele o jego złych stronach nie wiesz bo żebyś wiedziała to pewnie byś tak go nie traktowała jako ideał, każdy bez wyjątku ma złe strony swojej osobowości
Poznaliscie kiedyś kogos przy kim mieliscie wrazenie ze ten ktos nie posiada wad i jest ideałem stworzonym dla Was? warto uzbroic się w cierpliwosc i czekac na księcia z bajki?
Ze jest idealem stworzonym dla mnie. Tak, dokladnie tak uwazam. Ze idealnie pasujemy do siebie i ze jestesmy do siebie tak podobni w wielu kwestiach ze to az zaskakujace. Ze nie ma wad??? yhyhyhy.. Niii... na sadzenie, ze ktos nie ma wad jestem zbyt duza realista nawet gdy jestem tak zakochana...
Natomiast cierpliwosc na czekanie na ksiecia z bajki ma te niebezpieczna ceche ze czekajac na ksiecia, ktory w sumie sami nie wiemy jaki ma wlasciwie byc grozi nie zauwazeniem wartosciowego czlowieka.. ktory nie jest ksieciem. Ale jest dobrym czlowiekiem. Warto byc cierpliwym.. ale i otwartym
_________________ CeDePownia i Łiczerownia w jednym
Imię: P jak Poison
Wysłany: 15-07-2007, 16:33 Re: Ideały istnieją?
yoasia00 napisał/a:
Poznaliscie kiedyś kogos przy kim mieliscie wrazenie ze ten ktos nie posiada wad
Nie znam osoby bez wad, ale za to znam osobę, która...
yoasia00 napisał/a:
jest ideałem stworzonym dla Was?
yoasia00 napisał/a:
warto uzbroic się w cierpliwosc i czekac na księcia z bajki?
Nie bo takich nie ma. Trzeba wyrosnąć z tego ponieważ książę na białym koniu nie przyjedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum