_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
no ale tak czy siak chyab jesteś jedynym idealnym człekiem na tym forum, bo nikt inny się nie przyznał
Cieszę się.
Nie dość, że jestem ideałem to jeszcze wyjątkowym.
miyako napisał/a:
Istnieją. Znam jeden taki ideał.
kogo:D?
No mnie. Tak trudno się domyślić?
ja tez uwazam ze idealow nie ma... choc jak ktos napisal wczesniej gdy sie jest zakochanym widzi sie tylko te dobre strony drugiej osoby... wady sa niewidzialne..
i wtedy mysli sie ze szczescie wkoncu zapukalo do wrot jego serca i ze trafilo sie na ten "przyslowiowy ideal kobiety czy mezczyzny".. tak jest ale nie ma idealow... mam chlopaka i moge o nim powiedziec ze jest moim "prawie-idealem"
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Ładne słowa czasem nie mają odpowiedniej wartości.
Bo mam już 18 lat. Nie raz sam ładnie mówiłem, nie raz słyszałem ładne słowa, które później okazały się słowami o małej wartości.
Hmm... ja tez mam 18 lat... i powiem ci ze ja tez slyszalam stek slow ktore jak sie pozniej okazalo byly nic nie warte... ;/ wierzylam w nie.. teraz wiem ze to byl blad.. zycie nauczylo mnie dystansu i teraz jestem ostrozna w wielu sprawach, a sama nie rzucam slow na wiatr.. np. jezeli mowie ze kocham,to tak jest.. jezeli mowie ze nienawidze,to tak jest.. nigdy nie zaluje tego co mowie..
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum