Wysłany: 28-09-2008, 16:01 i-pod
Problem polega na tym, że i-pod pochodzi od mojego chłopaka.
Miałam na nim zgrane jakieś piosenki, tyle że problem pojawił się, kiedy chciałam je wymienić na inne bo mi się znudziły.
Nie da się zgrać.
Kiedy próbuję, wyświetla się tylko, że nie można zsynchronizować i-poda i nie można znaleźć wymaganego dysku.
K. przerzucał piosenki z mojego kompa bez problemu.
Gdzie może leżeć problem?
Tzn ten ipod na jednym komputerze działa a na innym nie?
Ostatnio moja kuzynka miała podobny problem z aparatem cyfrowym, jej komputer w ogóle go nie wykrywał. Kompletnie nic na to nie pomagało, dopiero całkowite formatowanie dysku okazało się trafione w 10.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Wysłany: 03-10-2008, 23:30
Kochani, pomóżcie.
Jestem nieszczęśliwa, sprawiłam sobie nie tak dawno temu i-poda, dotychczas wszystko grało, ale...
No właśnie. Czy może mi ktoś po ludzku wytłumaczyć jak z tego gówna skopiować muzykę na komputer? Google mówi że trzeba ściągnąć jakieś popieprzone programy, których mój zacny komputer nie obsługuję.
Wiem, jestem głupią babą która nie potrafi przeprowadzić prostej operacji i kajam się z tego powodu ^^ Ten kto rozwiąże mój problem może liczyć na mój głos w następnych userskich wyborach popularnościowych <kusi i zachęca>
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Jestem nieszczęśliwa, sprawiłam sobie nie tak dawno temu i-poda, dotychczas wszystko grało, ale...
No właśnie. Czy może mi ktoś po ludzku wytłumaczyć jak z tego gówna skopiować muzykę na komputer? Google mówi że trzeba ściągnąć jakieś popieprzone programy, których mój zacny komputer nie obsługuję.
Po pierwsze, nie dostalas jakies płytki do tego i-poda ? tam bedzie program i wszystko inne zeby zrzucac muzyke na kompa i odwrotnie.
Po drugie, o ile sie nie myle program I-tunes chyba ma tez taka opcje.
Po trzecie, jezeli nic z tego nie wypali to... musisz wiedziec ze i-pod szyfruje swoje pliki i to nie sa takie zwykle mp3ki. Wiec musisz sie dowiedziec co to za rozszerzenie i poszukac takiego programu w necie ktory zmienia pliki z i-poda ma *mp3.
**MJ** napisał/a:
Ten kto rozwiąże mój problem może liczyć na mój głos w następnych userskich wyborach popularnościowych <kusi i zachęca>
Nie chce.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum