Layout sredni... jak nie potrafisz zrobić swojego to ściągni lepszy, bo ten uwagi nie przyciąga. Zawartość w porządku
[ Dodano: 01 Sty 2006 01:25 am ]
Kolo jest dobry. Niebezpieczny ten sport, jaka teraz go zechce?
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie watpie w to, jednak czy zostaly one dokladnie zdefiniowane przez komitet rugby i gdzies oficjalnie ogloszone?
Watpie. Jak na moje skromne oko to istnieje sporo odmian koloru zielonego,brazowego i innych jakie tam urzyles. Rowniez mozna je inaczej polaczyc. To co zrobiles uwazam za kompletne bezguscie.
Nie mam zmyslu artystycznego czy czegos co by mialo mi pomoc w zrobioniu czegos lepszego. Ja poprostu sie za takie rzeczy nie biore. Nie chce Cie zniechecac ale popros kolezanke, ktora ladnie maluje, zapros ja do domu, wlacz palete kolorow i popros zeby ladnie je dobrala. A moze jakis inny pozytek jeszcze z tego bedzie
Pozdrowienia
Jesli już o kolorach mowa, to są dobre tylko powinny być odwrotnie ułożone. Wszystkie topy, navbary i inne pierdoły powinny być jasne, a tło ciemne
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum