blair with project(ale tylko 1), the ring(japoński oczywiście),klątwa(brr oglądałem ostatnio 2 raz i tak samo mi sie podobała), piła była ok(chociaz nie wiem czy to do horrorów...)no i mój ulubiony(kiedys chodził w tv bo to serial)-"królestwo" Larsa Von Triera-oglądał ktoś???
ja mam 8 odcinków-stary horror ale na prawdę mocny-polecam!!!!!!!!!!!!
Ring tak, ale jedynie japoński, Klątwa już nie, niestety
Blair Witch Project, to było coś, ale tylko 1 część
No i może jeszcze Lśnienie...
Zdecydowanie wolę horrory działające na psychikę. Takie, w których nie wszystko jest pokazane. Natoniast filmy pełne krwi i trupów już nie są takie straszne, częściej niestety po prostu śmieszne :???:
smieszą mnie plastikowe kukiełki, ktore mordują ludzi
Mnie rozśmieszył ostatnio do łez film- "Oszukać Przeznaczenie 2"- motyw z drabiną, spadającą w oczy zabija
Z tego samego filmu najlepszy był motyw jak coś ( o ile pamiętam to był to chyba drut kolczasty) przeciął w locie człowieka w pół i taki człowieczek postał sobie jeszcze z 5 sekund i.....runął. No padaka, zamiast westchnień strachu był śmiech na sali (czytaj: w pokoju).
Jak dla mnie najlepszym horrorem, który dotychczas widziałam to "Identity" ("Tożsamość").
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum