Siemka wszystkim !! ja lubie wszystkie horrory które są naprawde straszne wtedy warto je obejrzeć;];] kocham się bać dlatego zawsze gdy tylko dowiem się o jakimś nowym strasznym filmiku odrazu go wypożyczam :diabel2: horror który mi się podoba to "the ring" , "dom woskowych ciał", "blair witch" , "statek widmo" , "resident evil" i " jeździec bez głowy" KOCHAM HORRORY!!! :kosci:
Lubie filmy oglądałem ich stos jeśli chodzi o ostani horror który zrobił na mnie wrażenie to nowa wersja filmu "Masakra Teksańska Piłą motorową" dość nie dawno oglądałem film pod tytułem "Piła" też fajny dużo krwi i wogule trzymał w napięciu.
Chciałbym obejrzeć "Ziemia Żywych trupów" horrory z zombie są czasem przeraźliwe a niekiedy śmieszne Residentevil II i Świt Żywych trupów wyszedł na korzyść Świtu znudziły mnie już wloczące się powoli martwe trupy gdzie bohater spokojnie mógł podejść do zombie i mu przyłorzyć z bejzbola poto aby mu łeb odpadł a w Świcie nie było się zlituj trupy biegały niekiedy jak Tim Mongomery.
Dead End - nie przypadł mi do gustu, miejscami jest ciekawy klimat ale to film skupiający się do bólu na problemach rodzinnych. Zakończenie interesujące, chociaż słyszałem opinie, że jest słabszą częścią filmu.
Droga bez powrotu (Wrong turn) zbiera same negatywne opinie, a mi przypadł do gustu. Solidnie nakręcony i bez żenujących sytuacji.
May - "jeśli nie możesz mieć przyjaciela, zrób go sobie" - dobry, chory film.
Z nowych - Klucz do koszmaru - dobry.
The Cave - połączenie Obcego, Predatora i Pitch Black (czyli mało oryginalny), ogólnie dobry ale czegoś w nim brakuje.
Ogromne wrażenie zrobił na mnie film (nie wiem czy kwalifikuje się na horror z definicji, ale to raczej horror psychologiczny) Dziewiąta sesja. Jeden z moich ulubionych filmów.
najlepsz jak dla mnie są : Klucz do koszmaru, Piła, Doom,Wysłanik Piekieł, Teksańska Masakra piłą mechaniczną,Osada,Ziemia żywych trupów,Noc żyewych trupów i te stare częśc z tej serii "trupów"...
Wysłany: 26-10-2005, 20:28
Jak byłam mała to strasznie się bałam Laleczki Czaki ;P Brr... nigdy nie zapomnę tej rudowłosej wrednej giemby!! Jak goniła te dzieciaki na dyskorolce posuwając się nożem to myślałam że ze stresu się zsiusiam!
Ostatnio to podobały mi się Klątwa (włosy wyrastające z rogu pokoju... brr) i The Ring, ale ten trochę nudnawy.
Piła, teksanska masakra, zły skręt(wrong turn), house on the houten hill (nie pamiętam jak się dokladnie pisze), bunkier i zgromadzenie (pomysł dobry tragicznie zrealizowany) - to są filmy porażki moim zdaniem.
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
Laleczka Czaki wymiata Chociaz teraz, jak sie patrzy na najnowzy film z ta laleczka (New Seed Of Chucky) to az sie przykro robi, ze z calkiem zajebistego filmu zrobiono taka kaszane w sumie to nawet ten jej czarny, sprosny humor zostal wyoblrzymiony co do innych filmow, ktore zostaly wymienione, Zgromadzenie zupelnie mi sie nie podobalo i to chyba jeden z ych filmow, po ktorych obejrzeniu niewiele pamietam. Polecam jeszcze Dark Water, ale tez raczej dla fanow filmow z rodzaju The Ring, gdyz tutaj chyba garsciami bylo czerpane z Ringa
I polecam Inwazje Pozeraczy Cial - balam sie na tym filmie, jak na malo ktorym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum