A Resident Evil Apocalypse ktoś oglądał? Albo Scream 3?
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
krzyk 3 mi sie nie podobał(moze temu ze wczesniej ogl. straszny film 2:) ale za to resident evil 2 zaskoczyl mnie i to bardzo pozytywnie-zwłaszcza zakończenie...
Nooooo... dobre to było jak mordowała wzrokiem, czy tam siłą woli (kij z tym)...
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Jedyny horror jaki pamiętam to "Blair Witch Project". No i muszę przyznać, że mi się bardzo podobał. Ale na ogól boję się horrorów i ich po prostu nie oglądam
_________________ Cause all of the stars are fading away
Just try not to worry you'll see them some day
Take what you need and be on your way
And stop crying your heart out
Braindead, Evil Dead - choć to bardziej komedie
Oodishon - trochę nudne, nagle odkryte przez polskie kina, choć nie wiem czemu temat Gra wstępna<?>
Jisatsu saakuru AKA Suicide Club - zależy co kto lubi, lepiej nie jeść
Poza tym klasyki - Lśnienie, Psychoza, Ptaki, Omen, itd.
in their name we die
Znak zodiaku:
Kabraxis [Usunięty]
Wysłany: 29-07-2005, 21:25
No Blair witch project. Bardzo ciekawy horror jeszcze ta myśl że wszystko niby naprawdę się wydażyło. Świetny pomysł. Ring1/2 trzymające w napięciu ale no dobra mogą być.
Nie wiem czy to pod horror mozna podciagnac ale mi sie podobaly saw (pila) i teksanska masakra pila mechaniczna
No ja do thrillerow to zaliczylbym filmy w ktorym sceny przedstawiaja tylko grozne sytuacje w ktorych nie ma krwi i wszystko jest zasloniete 8)
A co do pily to mimo tego ze 90 % filmu jest w jednym pomieszczeniu - podobal mi sie, odciecie sobie nogi to juz przesada
A ten zabojca lezal caly czas przy nich udajac ze nie zyje i wszystko kontrolujac to jeszcze wieksza przesada
Najdziwniejszy film , nie wiem w sumie nawet co to za gatunek bo film dosyc dziwny i pokrecony ale nawet strawny to dom 1000 trupow, widzial moze ktos? jezeli tak to co o nim sadzicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum