Czytam, automatycznie, chociaż nie powiem bym zwracała uwagę na to co jest napisane o moim znaku. Na pewno nie układam moich planów zgodnie z horoskopem. Kiedyś parę rzeczy mi się sprawdziło, ale sądzę, że był to przypadek.
Nie przywiązuję jakiejś szczególnej uwagi do horoskopów. Jeżeli znajduje się w gazecie która czytam to nie ominę go, tez przeczytam ale nie jest to spowodowane chęci wiedzy czy dobrze mi horoskop wróży. Nie wierzę w horoskopy.
Imię: Ola
Wysłany: 08-08-2008, 12:10
Jesli natrafię na horoskop nie omieszkam go ominąć. Czytam, choć nie przywiązuje do niego większej wagi. Ostatnio czytałam horoskop partnerski na rozwiązanie moich problemów w związku. Nie znalazłam odpowiedzi. Jak jest po mojej myśli wierzę w niego, jeśli nie to wmawiam sobie że to bzdury.
Imię: Katarzyna
Wiek: 18 Dołączyła: 18 Cze 2008 Posty: 1246 Skąd: z raju...
Wysłany: 08-08-2008, 14:48
kamasutra napisał/a:
Czytacie horoskopy?
czasami .
kamasutra napisał/a:
Wierzycie czy są wam obojętne?
z tym to różnie,bo czasami naprawde mi sie sprawdza,a czasami takie pisza bzdury,że głowa boli...
Nie przywiazuje duzej wagi do horoskopów,czytam bo czytam,szybko zapominam co bylo w nich napisane.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie trawie horoskopow, stek bzdur pisanych ogolnikami, ze tez autorzy maja tyle pomyslow zeby to klecic, tak czy siak dla mnie to oszukiwanie ludzi w bialy dzien.
Horoskopy w gazetach omijam , czasem lubię sobie poczytać horoskop związany z moim znakiem zodiaku nie dzienny czy tygodniowy ale inny. Nie przywiązuje do nich zbytniej uwagi .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Jeśli horoskop jest umieszczony w gazecie to czesto się zdarza, że go czytam. Nigdy nie przywiazywałam szczególnej uwagi do tego. Czytam raczej dla smiechu. Nigdy nie wierzyłam w nie, które sa tak naprawdę wymyslane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum