Wysłany: 07-02-2007, 19:32 Hormonet-moge brac po odstawieniu czy znowu na wizyte?
Pytanie glównie do dziewczyn bioracych tabletki antykoncepcyjne.Przez dwa miesiace bralam Hormonet i go odstawilam na dwa miesiace...bo nie byl mi potrzebny a teraz znowu jest i...tak sie zastanawiam czy moge isc tylko po recepte skoro na badaniu juz bylam ?czy musze znowu na badanie isc? mozecie mi cos doradzic?
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Możesz iśc normalnie po recepte.pani lup pan recepcjonista zapyta Cie, gdy sie bedziesz umawiała na wizyte czy cheszntylko po recepte czy na badanie . ot problem
Wysłany: 07-02-2007, 21:50
Ja mysle ze nie powinnas kombinowac z hormonami. Pozniej jakies powiklania Ci moga wyniknac. Lepiej wybierz sie do lekarza, nie bedziesz sie musiala martwic.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum