Racja. On przynajmniej nigdy się w Tobie nie zakocha, a Ty w nim też nie. No i potrafi przybliżyć męski, jakże skomplikowany świat. ;p Przyjaźń z gejem to związek bez zazdrości - to dobre.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Racja. On przynajmniej nigdy się w Tobie nie zakocha, a Ty w nim też nie. No i potrafi przybliżyć męski, jakże skomplikowany świat. ;p Przyjaźń z gejem to związek bez zazdrości - to dobre.
ładnie powiedzane..
wreszcie przybliżył by mi ktos ten dziwny męski swiat
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
W takim razie mój kolega jest gejem!
Ma same koleżanki, praktycznie nie zadaje się wcale z chłopakami.
Na swoją osiemnastkę zaprosił 15 dziewczyn. Żadnego chłopaka!
Co do homoseksualistów to toleruję i im nie współczuje, bo ostatnio gdzieś przeczytałam, że ktos tam współczuje im takiej orientacji.
Śmieszne.
_________________ V E R D I
Ostatnio zmieniony przez Schiza009 05-07-2007, 23:08, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Anna
Wysłany: 29-11-2007, 15:55
Nie mogę powstrzymać obrzydzenia do osób homoseksualnych... jednak myślę, że gdyby taka osoba znalazła się w moim otoczeniu, z pewnością nie chciałabym dać jej tego odczuć.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum