Wysłany: 24-06-2007, 13:35
Nuvkoslav,
po pierwsze, moglbys przytoczyc jakies sensowne argumenty dla poparcia swoich opinii
po drugie temat jest o homoseksualizmie wiec wróc do niego chyba ze chcesz dostac warna za OT i propagowanie tresci rasistowskich ;]
pkt 2. dotyczy takze Gapona z tym ze z Tobą się zgadzam
Ostatnio zmieniony przez **MJ** 24-06-2007, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
z OT przepraszam, starałem się nie wdać w prywatną pyskówkę...ale kogoś innego poniosło...dobra koniec tego wątku rozumiem.
Propagowanie treści rasistowskich?
1) Gdzie jest napisane, że propagowanie rasizmu, jeśli nie jest to nienawiść jest zabronione?
2)podejrzewam, że jednak gdzieś jest napisane...
słusznie podejrzewasz i pytam gdzie ja propaguję rasizm? na poprzedniej stronie, pokazać ci tez gdzie robisz OT?
...a poglądy skrajnie lewicowe mogą być tolerowane tak?
zalezy jak bardzo skrajne i jak bardzo lewicowe
poza tym pisz na temat zamiast kłócić się ze mną MJ
JA OT nie zaczynałem, ale dobra nieważne..sorry za OT
Proszę mi jednak pokazać gdzie to piszę iż rasizm nie połączony z nienawiścią nie ma racji bytu . Dziękuję.
Mogę porozmawiać o rasizmie i moim avatarze, który z rasizmem nie ma nic wspólnego, na g pw albo innym temacie i wszystko wytłumaczyć ludowi... przepraszam już miałem upomnienia o OT i dlatego nie chce tu tego ciągnąć
Mogę porozmawiać o rasizmie i moim avatarze, który z rasizmem nie ma nic wspólnego, na g pw albo innym temacie i wszystko wytłumaczyć ludowi... przepraszam już miałem upomnienia o OT i dlatego nie chce tu tego ciągnąć
Znaczek na Twoim av jest rasistowski, w ten sposób promujesz to i propagujesz, wstazujesz ludziom ze nie boisz sie miec takich pogladaów; propagowanie moze byc pozawerbalne.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Dzięki rasizmowi, rozumianemu jako nie chęć do wchłaniania przez naród, czy rasę elementów cywilizacyjnie obcych w sferę np kulturową, a nie ślepą nienawiść pojmowaną przez wyrżnięcie ich wiosek, i zgwałcenie wszystkich czarnych kobiet, Europa ewoluowała od Imperium Rzymskiego do Rewolucji francuskiej.
Wciąż czekam na dowody potwierdzające twoje tezy. Uprzedzam odpowiedź - domysły średnio rozgarniętego nastolatka takimi dowodami nie są.
Nuvkoslav napisał/a:
Ty jesteś idiota i zdrajcą, jeżeli naród i zachowanie jego tożsamości nic dla ciebie nie znaczy, albo jest on sprawą mniej fundamentalną jak integracja z innymi narodami, nawet z innych ras czy rodzin narodów.
Zaglądanie obcym osobom do łóżka nigdy przejawem patriotyzmu nie było. Ale podoba mi się twoja postawa i doceniam działanie twoje i tobie podobnych. W końcu, gdyby rzeczywiście doszło do realnego zagrożenia kraju, ktoś będzie musiał robić za mięso armatnie.
Nuvkoslav napisał/a:
1) Gdzie jest napisane, że propagowanie rasizmu, jeśli nie jest to nienawiść jest zabronione?
Problem w tym, że ideologia która nakazuje uznawanie wyższości jednej rasy nad drugą bez wyraźnego powodu, zawsze wywołuje nienawiść. Więc bardzo cię proszę - nie pierdol.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum