taaaa a ja jestem śpiąca królewna...
weź stary najierw o tym troche poczytaj jak chcesz sie wypowiadać bo takie głupoty pier***isz że sie w głowie nie mieści to raz a dwa chciałbym żeby kiedys było tak jak napisałeś:
hmm homoseksualizm to jakieś zaburzenie pracy mózgu, zamiast normalnego popędu płciowego, gej/lesbijka odczuwa pociąg do osoby tej samej płci
zaburzenie=choroba
to ze nie leczy się jej w szpitalach, że nie wyniszcza organizmu nie oznacza że nie jest to chorobą (zaburzeniem) bo pewnie dla ciebie ludzi echorzy to ci przykuci do łóżka, ew łykający leki.
Natura tak samo stworzyła nas do stosunków z płcią przeciwną jak do tego żeby miec np. dwie rece
jak ktoś ma jedną to zdrowy nie jest nie? tak samo jak np. facet którego do kobiet nie ciągnie
Imię: Marcin
Wysłany: 10-08-2006, 12:22
Jacobs napisał/a:
hmm homoseksualizm to jakieś zaburzenie pracy mózgu, zamiast normalnego popędu płciowego, gej/lesbijka odczuwa pociąg do osoby tej samej płci
zaburzenie=choroba
zaburzenie - zakłócenia, nieprawidłowości w działaniu, funkcjonowaniu czegoś; stan odbiegający od normy, zwłaszcza w czynnościach fizjologicznych organizmu
choroba - proces patologiczny objawiający się zaburzeniem czynności organizmu
Jacobs napisał/a:
to ze nie leczy się jej w szpitalach, że nie wyniszcza organizmu nie oznacza że nie jest to chorobą (zaburzeniem) bo pewnie dla ciebie ludzi echorzy to ci przykuci do łóżka, ew łykający leki.
Wszelkie próby leczenia homoseksulizmu zakończyły się niepowodzeniem, to tak jak Tobie wmówić, ze jesteś homoseksualistą.. WHO homoseksulizm skreśliła z listy chorób na początku lat 90. Rozumiem, że jesteś w stanie przekonać naukowców z WHO, że nie mają racji?
Jacobs napisał/a:
Natura tak samo stworzyła nas do stosunków z płcią przeciwną jak do tego żeby miec np. dwie rece
jak ktoś ma jedną to zdrowy nie jest nie? tak samo jak np. facet którego do kobiet nie ciągnie
Natura stworzyła homoseksualistów, najlepszym na to dowodem jest, że homoseksulizm występuję równiem u zwierząt.
Ostatnio zmieniony przez MMD 10-08-2006, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin
Wysłany: 10-08-2006, 13:20
Ups, przepraszam Już zmieniłem.
_________________ Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie...
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 10-08-2006, 13:26
Zbyt wielu ich nie znam, ale raczej mam ich gdzies - moga dla mnie robic co chca, ze slubem wlacznie. Zreszta co ja Lepper czy inny Kaczynski jestem, ze bede decydowal jak kto ma zyc? Juz bardziej draznia mnie osoby pokroju jacobsa, ktorym prawdopodobnie nie sluzy dobrze mlodziencza masturbacja i wypisuja glupoty na forach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum