Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Darn
10-03-2008, 16:18
'Homoseksualizm'
Autor Wiadomość
Mario 
Antymoher

Wysłany: 27-10-2005, 11:32   

Jestem hetero i nie obchodzi mnie,czy ktoś jest homo,czy bi.Jego sprawa.Byleby do mnie nie zarywał.Pozwólmy takim ludziom zyć normalnie.
  Znak zodiaku: byk

Michaś 
Przyjaciel
puerro muchacho

Imię: Michaś
Wysłany: 27-10-2005, 18:29   

Cytat:
Pozwólmy takim ludziom zyć normalnie.

Też tak uważam, to ich wybór i trzeba to uszanować, ale tak jak już w którymś temacie pisałem - Żadnej Adopcji!!
  Znak zodiaku: lew

Hekate 
*

Wysłany: 04-11-2005, 15:17   

Homo, bi, hetero...a co mnie to obchodzi?! :) Niech każdy sobie żyje jak chce byle by tylko nie wchodził mi w drogę :P Sama nie jestem pewna czy jestem hetero czy bi...Jeśli hetero - to ok, jak bi - też żaden problem.

Znak zodiaku: koziorozec

cicha 
buntowniczka

Wysłany: 06-11-2005, 14:40   

master_u, nie no ja go popieram w 100% nic dodac nic ujac :)

go-devil 
*
call me Freddy

Imię: Wiktor
Wysłany: 16-09-2008, 13:38   

Hekate napisał/a:
Sama nie jestem pewna czy jestem hetero czy bi...

Jak można nie być tego pewnym?

Jeśli chodzi o mnie to uważam gejów i lesbijki za ludzi którzzy nie są do końca normalni. Uważam homoseksualizm za bardzo poważną chorobę i uważam że takich ludzi trzeba by leczyć i to jak najsszybciej
Jeszcze 20 lat temu było nie do pomyślenia, żeby ktoś mógł się normalnie przyznać do tego że jest homo. Dzisiaj jest inaczej jest już to akceptowane... (nie do końca ale jest jakiś postęp) Ale pomyślcie co bedzie za 15-20 lat? Jeśli tak dalej będzie to w końcu ludzie zaczną się domagać zalegalizowania np Nekrofilii. Bo taki koleś np może chcieć współżyć z trupem swojej żony no bo to w końcu nadal jego żona ;)

Nie prześladuje homo dopóki nie wchodzą mi w drogę. Jek se chcą to niech se to robią w 4 ścianach a nie wychodzą na jakieś parady równości! Niech sie nie afiszują ze swoją chorobą itp

i adopcji stanowcze nie!!! Nie musze podawać chyba dlaczego

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 16-09-2008, 13:45   

go-devil napisał/a:
Uważam homoseksualizm za bardzo poważną chorobę i uważam że takich ludzi trzeba by leczyć i to jak najsszybciej

Jak ich wyleczysz?
Każesz gejom oglądać Playboya?
Wykastrujesz, żeby już w ogóle nie czuli żadnego popędu?
Czy może w końcu wytłumaczysz, że to grzech? :D
go-devil napisał/a:
Jeszcze 20 lat temu było nie do pomyślenia, żeby ktoś mógł się normalnie przyznać do tego że jest homo. Dzisiaj jest inaczej jest już to akceptowane... (nie do końca ale jest jakiś postęp) Ale pomyślcie co bedzie za 15-20 lat?

Znany zabieg retoryczny.
A za 100 lat ludzkość wyginie, bo wszyscy będą homo.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Znak zodiaku: panna

go-devil 
*
call me Freddy

Imię: Wiktor
Wysłany: 16-09-2008, 14:26   

Gabi napisał/a:
Jak ich wyleczysz?
Każesz gejom oglądać Playboya?
Czy może w końcu wytłumaczysz, że to grzech?

Oglądanie playboya pewnie by nic nie dało, jeśli chodzi o kastrację to odpada z tego względu iż uważam że pedofile na to zasługują bo są bardziej niebezpieczni niż homo
A jeśli chodzi o tłumaczenie że to grzech to na pewno bym i tego spróbował.

Wg mnie (nie jestem zznawcą) człowiek swoją orientację sexulaną odkrywa w okresie wczesnego dzieciństwa bądź trochę później i trzeba by się zastanowić nad jedną rzeczą: co wpłynęlo na jego pociąg do tej samej płci. Trzeba by przeanalizować otoczenie w korym przebywał, pogłdy rodziców i wiele wiele innych aspektów. To jest moje zdanie ;)
Gabi napisał/a:
Znany zabieg retoryczny.

Znany, ale póki co wszystko się sprawdza... :)

devir 
Przyjaciel
killed by distortion

Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 16-09-2008, 15:25   

go-devil napisał/a:
Jak można nie być tego pewnym?

Normalnie, dlaczego ludzie w wieku 40 lat dopiero odczuwaja ze tak naprawde pociaga ich inna plec.

go-devil napisał/a:
Jeśli chodzi o mnie to uważam gejów i lesbijki za ludzi którzzy nie są do końca normalni. Uważam homoseksualizm za bardzo poważną chorobę i uważam że takich ludzi trzeba by leczyć i to jak najsszybciej

hehehe, co za bzdury, wiedług ludzi ktorzy sie tym interesuja i badaja i sa madrzejsi od nas bo maja wysokie stonie naukowe w tej dziedzinie to homo nie jest choroba, jakby tak bylo pojawialy by sie jakis skutki uboczne, a inhc nie ma.
Ale jezeli tak uwazasz to wychodzi na to hetero tez jest chroba czyli tez jestes chory, jak inni.

go-devil napisał/a:
Jeszcze 20 lat temu było nie do pomyślenia, żeby ktoś mógł się normalnie przyznać do tego że jest homo. Dzisiaj jest inaczej jest już to akceptowane... (nie do końca ale jest jakiś postęp) Ale pomyślcie co bedzie za 15-20 lat?

Tak bylo, poniewarz byla plotka i spoleczeństwo jak myslało o gejach to odrazy mieli w oczach napis hiv. Bali sie tego, wiedzieli ze to smiertelna choroba i nic poza tym. Byli tak spanikowani ze bali sie nawet jesc kolo osoby homoseksualnej.

go-devil napisał/a:
Ale pomyślcie co bedzie za 15-20 lat? Jeśli tak dalej będzie to w końcu ludzie zaczną się domagać zalegalizowania np Nekrofilii. Bo taki koleś np może chcieć współżyć z trupem swojej żony no bo to w końcu nadal jego żona

Nie, bo to jest profanacja zwłok, brak szacunku dla nich i jak sie okazalo jest to zaburzenie seksualne. Nigdy nie zezwola na to.

poza tym wszystkim mam do Ciebie pytanie...
Pewnie nie lubisz patrzec jak geje sie całuja, spoko jak tez nieprzepadam, a czy lubisz patrzec jak lesbijki jak sie zabawiaja i nie przeszkadza Ci to? ;)

http://www.myspace.com/r3dm0th
  Znak zodiaku: ryby

Mario 
Antymoher

Wysłany: 19-09-2008, 22:44   

Gabi napisał/a:
Tu akurat nie trafiłaś :566: Kastracja nie obniża popędu.Popęd ma swój początek w głowie :558:
  Znak zodiaku: byk

Source 
Przyjaciel
Niepoprawny Bajarz

Wysłany: 19-09-2008, 23:17   

Mario napisał/a:
Tu akurat nie trafiłaś :566: Kastracja nie obniża popędu.Popęd ma swój początek w głowie :558:

I błąd.

Jeśli mówimy o popędzie, mówimy o hormonach.

Fakt faktem są produkowane w przysadce, ale na wyraźny sygnał organów płciowych.

Samoregulująca się machina, już w liceum na biologi tego uczą. Nauka w liceum Cię ominęła?

Pozdrawiam
Source.

Gabi 
Zasłużeni
Szara Eminencja

Wysłany: 20-09-2008, 11:29   

go-devil napisał/a:
Wg mnie (nie jestem zznawcą) człowiek swoją orientację sexulaną odkrywa w okresie wczesnego dzieciństwa bądź trochę później i trzeba by się zastanowić nad jedną rzeczą: co wpłynęlo na jego pociąg do tej samej płci. Trzeba by przeanalizować otoczenie w korym przebywał, pogłdy rodziców i wiele wiele innych aspektów. To jest moje zdanie ;)

Co powiesz o mężczyznach, którzy odchodzą od swoich dzieci i żon dla innego faceta?
Albo o kobietach, które nagle uświadamiają sobie, że nie ich facet ich nie pociąga, że wolą kobiety?
Jest sporo takich przypadków.
W tym przypadku też będziesz analizował ich rodziców i dzieciństwo?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Znak zodiaku: panna

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu