Wydaje mi się , że tak po prostu się utarło, iż hetero są normalni, a homo juz nie! A może gdyby było wiecej ludzi "odmiennej orientacji" to my hetero byli bysmy uważani za "margines społeczeństwa"?!
Wiesz co masz pomiędzy nogami? Wiesz. Ja też wiem co ja ma pomiędzy nogami. Gdybyśmy to połączyli to raz, żeby pasowało, dwa: w sprzyjających okolicznościach wyszło by z tego dziecko. Natomiast pedały czy jak kto woli geje mają dwa takie same elementy pomiędzy nogami. Ich na szczęście połączyć się nie da, a z ich współżycia może tylko odbyt się zje***, a więc oni nigdy nie będą normalni.
Dla mnie Homoseksualizm to choroba. Do choroby trzeba być tolernacyjnym. Ja wiem że gej czy lesbijka czy bi jest normalnym człowiekiem. mam frzyjera geja. Fajnie czesze
W każdym razie. uważam że przesada jest adopcja dzieci i śluby. To homo mogliby uszanowac to, że dla Nas to nienormalne. Jesli oni uważają, że robienie dzieci przez sex ( a sex po to jest stworzony) jest chore niech sie liża i marają gdzieś tam - u siebie. A nie chodza po ulicach całując sie i marając po jajach żeby pokazać że to MY jesteśmy nietolerancyjni!!!
Szkoda, że oceniasz ludzi po tym jaką oni mają orientacje!
Roza napisał/a:
Dla mnie Homoseksualizm to choroba.
Choroba ??? Chorobą można nazwać grupe, ale nie homoseksualizm, w takim razie my te jesteśmy chodzy , tyle , że na heteroseksualizm?!
Roza napisał/a:
To homo mogliby uszanowac to, że dla Nas to nienormalne.
Pisz tylko o swoim zdaniu, to dla CIEBIE jest nienormalne (uogólniasz)
Roza napisał/a:
A nie chodza po ulicach całując sie i marając po jajach żeby pokazać że to MY jesteśmy nietolerancyjni!!!
Yyyyyy ?! A jak Ty idziesz z chłopakiem "całując sie i marając po jajach" to jest normalne ???
Co do adoptowania dzieci, to chyba jest lekka przesada. Trzeba brać pod uwage to małe bezbronne dziecko, które nie będzie potrafiło zrozumieć, czemu ma dwie mamusie lub dwóch tatusiów! Zauważcie jak Wy reagujecie na temet homoseksualizmu, dziecko nie obroni się przed taki atakiem społeczeństwa!
Szkoda, że oceniasz ludzi po tym jaką oni mają orientacje!
No, a jak ktoś ma dałna to też mam mowić że jest normalny? Nie jest, nigdy nie był i nigdy nie będzie. Prawda boli, ale trzeba ją powiedzieć i to głośno, żeby co po niektórym w głowach się nie poprzewracało. Mnie osobiście nie obchodzi co oni robią w łóżku, wkońcu to ich łóżko ich dom i ich sprawy, ale niech nie wychodza z tabliczkami na ulice i krzyczą że są homoseksualni no bo kogo to obchodzi? czy widziałaś kiedyś jakiegoś heteroseksualistę aby wychodził i oznajmiał wszem i wobec, że jest hetero? Nie i ja też nie widziałem. Tak więc żyjcie i dajcie żyć innym.
No, a jak ktoś ma dałna to też mam mowić że jest normalny? Nie jest, nigdy nie był i nigdy nie będzie.
Pisze się "downa"!!!!!! A co rozumiesz pod słowem "normalny"?! Taki jak Ty <buhaha>!!!!! Te dzieci są bardziej utalentowane niż możesz sobie to pomieścic w główce!
WaveCeptor napisał/a:
niech nie wychodza z tabliczkami na ulice i krzyczą że są homoseksualni no bo kogo to obchodzi?
Wiesz czemu oni to robią ?! Bo tacy ja Ty nie dają im spokoju, a gdybyś Ty była tak prześladowany, dlatego iż jestes hetero! Oni pragną troche wolnośc-sfobowy-TOLERANCJI!
WaveCeptor napisał/a:
Tak więc żyjcie i dajcie żyć innym.
POZWÓL ŻYĆ INNYM! (Również homoseksualistą! To też człowiek! I niczym się nie różni ode mnie czy od Ciebie!)
No, a jak ktoś ma dałna to też mam mowić że jest normalny? Nie jest, nigdy nie był i nigdy nie będzie.
Pisze się "downa"!!!!!! A co rozumiesz pod słowem "normalny"?! Taki jak Ty <buhaha>!!!!! Te dzieci są bardziej utalentowane niż możesz sobie to pomieścic w główce!
WaveCeptor napisał/a:
niech nie wychodza z tabliczkami na ulice i krzyczą że są homoseksualni no bo kogo to obchodzi?
Wiesz czemu oni to robią ?! Bo tacy ja Ty nie dają im spokoju, a gdybyś Ty była tak prześladowany, dlatego iż jestes hetero! Oni pragną troche wolnośc-sfobowy-TOLERANCJI!
WaveCeptor napisał/a:
Tak więc żyjcie i dajcie żyć innym.
POZWÓL ŻYĆ INNYM! (Również homoseksualistą! To też człowiek! I niczym się nie różni ode mnie czy od Ciebie!)
Wiem jak się pisze, ale ja postanowiłem napisac tak jak się mówi. Czy to źle, że lubie język Polski? Że co? Są bardziej utalentowani? Ja pie****e szczerze mówiąc być takim utalentowanym. To było Po pierwsze. Po Drugie to nie tacy jak ja, ja nikomu w zycie z butami się jeszcze nie ładowałem i ładowac się nie będę. Poza tym wątpie aby ktoś komuś się wpierdalał bez przyczyny. Sami tego chcą, a więc mają. Ja im pozwalam, oni mi nie, blokuja mi drogi, zakłócają porządek dzienny i jak społecznośc ma ich tolerować? Ja akurat jestem zajebiście wyluzowany i ciężko mnie wyprowadzic z równowagi, ale jak widac chłopaki z Młodziezy Wszechpolskiej sa mniej wytrzymali. Poza tym gdzie jest Pogromca Lewaków? Wtedy gdy jest potrzebny to go nie ma ehhh
---------------
nie bluzgaj, narazie ja dalem *, jeszcze raz i bedzie warning
vanion
Wiem jak się pisze, ale ja postanowiłem napisac tak jak się mówi. Czy to źle, że lubie język Polski? Że co?
Jak uważasz...Po prostu chciałam Cie uświadomić ;]
WaveCeptor napisał/a:
Są bardziej utalentowani? Ja pierdole szczerze mówiąc być takim utalentowanym.
Nie życze Ci żebyś kiedykolwiek dowiedział się, co to znaczy mieć dziecko z zespołem downa, ale może wtedy zrozumialbyś, że oni też są normalni! Nie możesz zakadać, że człowiek normalny to jest taki który wygląda "normalnie" i jego orienracja seksualna tez jest "normalna"! Murzyni Twoim zdaniem też są gorsi bo mają czarn skóre ?!
WaveCeptor napisał/a:
Sami tego chcą, a więc mają. Ja im pozwalam, oni mi nie, blokuja mi drogi, zakłócają porządek dzienny i jak społecznośc ma ich tolerować?
To jest dlatego iż oni chcą byc TOLEROWANI! A to,że mówią o tym głosno iż są gejami/lesbijkami/bi to nie świadczy że odrazu mamy ich znienawidzieć, bo mówią o tym głośno! Oni się po prpostu tego nie wstydzą! Nie wstydza się swojej orientacji!
Ale Majta oni sa tolerowani bo gdyby nie byli to bysmy ich tepili jak hitler zydów.Ale nie rozumie dlaczego organizuja te marsze,parady??? jakos hetero nie organizuja takich imprez wiec niech tez sie nie wybijaja bo ze sa to wszyscy wiedza
Nie życze Ci żebyś kiedykolwiek dowiedział się, co to znaczy mieć dziecko z zespołem downa, ale może wtedy zrozumialbyś, że oni też są normalni! Nie możesz zakadać, że człowiek normalny to jest taki który wygląda "normalnie" i jego orienracja seksualna tez jest "normalna"! Murzyni Twoim zdaniem też są gorsi bo mają czarn skóre ?!
Człowiek normalny to taki człowiek którego mózg czy tam sposób myslenia nie odbiega od normy którą wyznacza większośc społeczeństwa, a zarówno dałn jak i homo odbiegają i to nie troche tylko sporo, a więc normalni nie są i nie wymagaj odemnie abym ich za takowych uważał. Tak więc murzyni nie są gorsi.
Majta napisał/a:
To jest dlatego iż oni chcą byc TOLEROWANI! A to,że mówią o tym głosno iż są gejami/lesbijkami/bi to nie świadczy że odrazu mamy ich znienawidzieć, bo mówią o tym głośno! Oni się po prpostu tego nie wstydzą! Nie wstydza się swojej orientacji!
No widzisz, a ja bym się wstydził i nie mówił bym o tym głośno tylko pozostawił bym to dla siebie bo wkońcu kogo obchodzi to co ja robię w łóżku? Nikogo.
to własnie jest Tolerancja!!!ze ich nie zabijamy,kopiemy,ponizamy itd. to ze ich tolerujemy nie znaczy ze mamy im poklaskiwac i kazdy swoje zdanie ma prawo wypowiedziec!!! a parad nie musza organizowac bo wszyscy wiedza ze istnieja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum