Wysłany: 28-08-2006, 21:14
IgorOryginał napisał/a:
to jest choroba XXI
po pierwsze nei choroba, po drugie nie XXI wieku.. choroba to jest tylko i wylacznie wedlug kosciola katolickiego (nie wiem jak ma sie rzecz z innymi wyznaniami) a zjawisko to wystepowalo w bardzo odleglych czasach..
co do temau: uwazam, ze homoseksualisci potrafia kochac z taka sama moca, jak hetero.. czy to nei jest oczywiste, ze milosc nie rozroznia plci i wieku, a tylko fizyczne pozadanie sprawia, ze laczymy sie w pary damsko meski.. zreszta homoseksualisci na kazdym kroku pokazuja, do jakiej milosci sa zdolni.. przeciez musza sawiac czolo tylu przeciwnosciom i uprzedzeniom, w imie czego innego mogliby to robic?
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Czy homoseksualiści mogą kochać równie mocno i prawdziwie jak heteroseksualni
nie wiem. spytaj jakiegoś psychologa...
bo nie wiem czy chorzy umyślnie ludzie mogą wogule kochać.
precz z pedalstwem!!!
wiesz... az mi ciebie szkoda!! Sam jestes chory umysłowo!!!!!!!!!!! NIETOLERANCYJNY IDIOTO!!!!! Każdy ma prawo do miłości!!!! Nawet homo!!!!!! A jakby ktoś z Twojego bliskiego otoczenia.... np jakis przyjaciel okazał sie gejem, to co byś zrobił??
Zacznijmy od tego że homoseksualizm to choroba i wszystko z nią związne jest chore i obrzydliwe dlatego moim zdaniem każda miłość heteroseksualna jest o wiele lepsza niz homoseksualna
Zacznijmy od tego że homoseksualizm to choroba i wszystko z nią związne jest chore i obrzydliwe dlatego moim zdaniem każda miłość heteroseksualna jest o wiele lepsza niz homoseksualna
tolerancja ponad wszystko. Jesteś chora i obrzydliwa, bo masz inny nick niz ja. Fuuuj i w ogóle, nie zasługujesz na miłość, bo nie jesteś mną.
Imię: Kate
Wysłany: 01-09-2006, 18:34
a ja mam kolege pedała, jest cudowny i z charakteru i wyglądu, moge z nim porozmawiać lepiej niż z przyjaciółka, on ma chłopaka, co prawda jak widze jak sie całuja to mnie to obrzydza, ale wiem że oni sie kochają, no i mogą to robić, bo każdy ma prawo do miłości!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum