Każdy ma prawo kochac...!!! jest taka piosenka Maryli Rodowicz Wszyscy Chca Kochać.... jest tam że gej też chce kochać.... no wiec TAK!!!!! Każdy kocha tak jak potrafi bez wzgledu na to czy osobe tej samwej płci, czy nie!!!
Imię: po prostu lika
Wysłany: 25-08-2006, 19:17
Cytat:
Czy homoseksualiści mogą kochać równie mocno i prawdziwie jak heteroseksualni?
Chyba nie można tu robić podziału na homoseksualistów i heteroseksualistów. Moim zdaniem nie ma tu znaczenia czy się kocha kogoś innej płci czy tej samej - miłość to miłość.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Wszyscy piszecie, że homoseksualista może kochać równie mocno jak heteroseksualista...więc skąd macie taki stosunek do tego, jeśli niejden z was zapewnie...jeśli by mial do wyboru kolege homo i hetero wybrałby hetero (chodzi mi o dyskryminacje)? Oczywiście miłość jest czymś wielkim i wspaniałym...więc czemu duża część społeczeństwa polskiego potępia związki homoseksualistów? Dla mnie to niezrozumiałe...Ja jestem bardzo tolerancyjny i uważam, że każdy ma prawo do miłości ! Bez względu na płeć do której ta miłość czuje...
Oczywiście miłość jest czymś wielkim i wspaniałym...więc czemu duża część społeczeństwa polskiego potępia związki homoseksualistów?
Poniewaz... oni mysla ze ludzie innej orientacji seksualnej sa inni.... jak jakies ufoludki... Każdy kocha tak mocno jak potrafi... Bez wzgledu na to czy jest gejem/lesbijka czy nie!!!!!! Tak samo jest np z ludzmi innej rasy....
więc skąd macie taki stosunek do tego, jeśli niejden z was zapewnie...jeśli by mial do wyboru kolege homo i hetero wybrałby hetero
hmm zdziwiłbyś się. kolegów nie dobiera się kategoriami. blondyn/brunet homo/hetero czarny/biały IQ 170/60. to czysty absurd. po prostu jeśli kogoś poznajesz nie obchodzi Cię to. liczy się charakter więc nie rozumiem czemu stawiasz wybór tak, a nie inaczej
Gabi napisał/a:
duża część polskiego społeczeństwa opiera związki homo głównie bądź jedynie na kopulacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum