Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 14-12-2006, 21:10
chmurce raczej w ogole nie jest do śmiechu, ale myślę, ze oczekuje od nas porady, a nie parę komentarzy...chociaż z drugiej strony na te porady wcale nie reaguje
Znak zodiaku:
Marta69
Imię: Marta
Wysłany: 23-12-2006, 10:56
ja bym z takim chlopakiem nie byla. Bo to co Ci powiedzial to wygladalo tak jakby chcial sie wyprzec ojcostwa... ;/ No i jakby nie patrzec wyszlo ze sie puszczasz... bez obrazy ale ja tak jego slowa odebralam jak Ci powiedzial ze test ma byc na ojcostwo ;/
nie czytam całego tematu, ale jak znam problem chmurki17 to mogę powiedzieć tylko jedno: zostaw tego palanta! i nie daj się już nabierać na te jego łzy!!
_________________ w końcu powiem Ci co myślę tak prosto w twarz, kiedy Cię widzę to się wstydzę, że ciągle nosi Ciebie śwat
Halo dziewczyyno!! Nad czym ty się zastanawiasz??? Jesteś z największym debilem o jakim kiedykolwiek słyszałam... Rób sobie z tym co chcesz... Ale ja na twoim miejscu zaraz po pojawieniu sięokresu dała mu w ryj i nie słychała, że przeprasza i się zmieni...
_________________ "Trudno uwierzyć uwierz mi w to że ktoś kiedyś tutaj był, kto wielkie słowo, nazbyt wielkie.. kochał ją.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum