Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 18-07-2006, 20:15 hmm....? do chłopaków...
drodzy Panowie...zastanawia mnie jedna rzecz... czy Wy rozmawiacie między sobą o dziewczynach... tzn o przezyciach bardziej, o pocałunkach itd? Czy rozmawiacie na takie tematy .. tzn trochę plotkujecie czasami...? (zależy mi na odp. i bez glupich komentarzy) z góry dziękuję
a np "o całowalem się z taką laską" czy coś nie opowiadacie sobie jak było itd?
hmm...raczej nie, jak juz gadam to o jednej konkretnej dziewczynie jaka ona jest i w ogóle a co z nią robiłem to rzadko ale zdarza sie, ale jeszcze mi sie neizdarzyło nikomu muwic ze sie np z nia lizałem czy z nia
Ja bardzo duzo rozmawiam i dyskutuje z moim kuzynem i jednym przyjacielem. Ale watpie, by to wygladalo tak jak sobie to wyobrazasz.
My raczej analizujemy, tlumaczymy sobie zachowania, cos w stylu takiej psychoanalizy.
Nigdy nie rozmwaiam o tym, jak ktos tam calowal, nie mowie o uczuciach jako takich. Rozmawiam bardzo chetnie na takie tematy, ale tak z czysto teoretycznego punktu widzenia.
może i bym gadał ale przy takich kumplach jak ja mam to marne szanse są. ja i bym pogadał z nimi o czułości i miłości ale oni sa tacy że tylko da się pogadać o tym jakby tramtą laskę zerżnąc. o niczym innym
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Imię: Kuba
Wysłany: 18-07-2006, 22:43
hehe, u niektorych tak u niektorych inaczej. U mnie jest na takim samym poziomie, jestekm cichy w tych sprawach, ale czasem trafi mi się strzelać tym słowem na lewo i prawo
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Raczej nie. Chyba, że ma się jakiegoś dobrego kumpla, któremu można pogadać na spokojnie i szczerze. Chociaż kiedyś był taki etap, że jak spotkałem się, pocałowałem jakąś łądną dziewczynę to w pewnych gronach trzeba się było pochwalić to chyba normalne.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Ja nawet czesto rozmawiam z kumplami o dziewczynach.... o charakterze, wyglądzie.... o tym jednak co przezywałem z daną dziewczyną... pocałunki, miłośc... - nigdy.
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum