Bo dla mnie miłość, która siedzi we mnie jest czymś bardzo istotnym i według mnie wielu moich kumpli najzwyczajniej w świecie nie zasłużyła, żeby słyszeć takie opowiadania.
wazelina napisał/a:
Wstydzicie się?
A ty ?
wazelina napisał/a:
Czy może nie trafiacie na odpowiednich przyjaciół, którym moglibyście zaufać?
To też się może zdarzyć, ale tak jest i w "świecie" pań jak i panów.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
wiesz, wydaje mi się, że moja miłość jest własnością moją i osoby, którą kocham... i chciałby o niej rozmawiać latami.. ale tylko z tą osobą...
Rozmawiać o takich przejawach miłości jak pocałunki czy zbliżenia to jak dla mnie poniekąd dziecinne. Traktuje to jako również moją własność, która posiada dla mnie określoną wartość.
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
W świecie pań i panów, ale zważ, że dziewczyny zawsze, między sobą, są bardziej otwarte.
A czy ja poddałem jakieś wątpliwości tej tezie ?
Więc po co o tym wspomniałaś (przy okazji używając słowa "zważ") ?
Ostatnio zmieniony przez Lucky 18-07-2006, 22:47, w całości zmieniany 1 raz
Zamknęliście tematy w osobie mężczyzn (hyhy), ale ja też nie rozmawiam z koleżankami o głębszych uczuciach. Jeśli ktoś mi się podoba, nikt o tym nie wie.
ehm ehm przepraszam bardzo nie jestem chłopakiem ale chce cos powiedziec o ile mi wiadomo chłopacy gadaja o tym tyle ze nie z kumplami ale z przyjaciółmi tak jak i panny. wiem cos o tym ;p niestety znaczy przynajmniej mój chłopak gada ze swoimi 2oma przyjacielami o tym.... no i ja oczywiscie zawsze jestem na czasie... -.- ehhh Ci faceci slodcy jestescie:D
_________________ Były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum