no dała sie nabrac i sobie tak to wkręciła ze pewnie naprawde czuła ze coś sie znią dzieje!choc nie wiem jak nie mozna odroznic facy po fecie i po cukrze zreszta jak mogla się nie kapnąc ze to cukier ?lepiej niech nie cpa skoro ma takie odkleje po cukrze:)
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
dlaczego myślicie że udawała.... wciągnijcie sobie cukier to będziecie wiedzieć czy udawała czy nie... węglowodany działąją pobudzająca.... a podane bezpośrednio do mózgu.... wiecie o co mi chodzi
Ostatnio zmieniony przez Mynu 28-12-2006, 14:33, w całości zmieniany 1 raz
Pamiętam dziewczynę, której wmówili, że może przechodzić przez ściany
I przeszła ?
Dajcie spokój. To tak im uwierzyła, że potem robiła to co oni wcześniej jej powiedzieli ? Jej było głupio na początku, że nie działa i zaczęła udawać, a potem trudno żeby się przyznała.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
U mnie też coś takiego było że wkręciliśmy jedną qmpelę,daliśmy jej jakąś tabletkę przeciwbólową i powiedzieliśmy jej że to piguła uwierzyła oczywiście bo nigdy piguły nie widziała i nigdy nie brała, i też udawała że ma fazę i w ogóle...niezła beka była:D
Imię: olek
Wysłany: 06-01-2007, 15:07
taaa... ciekawie.to moze w rakim razie pijmy sok porzeczkowy zamiast wina, a jablkowy zamiast piwa. z watroba nie bedzie problemow...a faze sobie wkrecimy...
he my kiedys tez dalismy typowi jakas tabletke na ktorej byl znaczek podobny do mitsubishi i wkrecilismy mu ze to pigula. pozniej tez sobie fazowal hehe niedawno jakos tez typ chcial zeby skolowac mu 10 ziola, to wzielismy 5g a reszte majeranku ;P i tez sie nie skapnal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum