Wysłany: 03-07-2005, 13:16 Hiphopowcy kontra metale
Kogo bardziej wolicie?? I jaki rodzaj muzyki?? Ja osobiście szanuję obydwie kultury, lubię i to i to i słucham i hip hopu i metalu no i jeszcze parę innych styli:D Ale interesuje mnie co Wy o tym myślicie. Wpisujcie się!
_________________ Mam pytanie - Czego tyle osób na tym forum się do mnie czepia?? Ja nawet nie wiem o co chodzi:/
Moje gg: 2445104
Chcę być gwiazdą na twym niebie... Chę być zawsze obok Ciebie..:*:*
lukrec_JA [Usunięty]
Wysłany: 03-07-2005, 13:25
Ja zdecydowanie wolę hip hop :grin: I bardziej podoba mi się ten styl ubioru reprezentowany przez hiphopowcow :grin: Kojarzy mi się nieodłącznie ze skate-ami :grin: mmmm
Do metali i tej muzyki nie mam nic, aczkolwiek nie słucham jej i mi się nie podoba... tak jak i te czarne stroje :???:
Ja zdecydowanie wolę hip hop I bardziej podoba mi się ten styl ubioru reprezentowany przez hiphopowcow Kojarzy mi się nieodłącznie ze skate-ami mmmm
Pod tym względem w polscej est przezabawnie, ponieważ każdy SkAtE musi sluchac hh. W ameryce (gdzie to wszystko powstalo) słuchają równie często kalifornijskiego punk'u, co by bylo nie do pomyslenia dla dumnych polskich skejto-hiphopowców ;P
Ja zdecydowanie wole hh Nie tylko jako muzyke, ale też jako styl ubierania. Hip hopowcy mają jeszcze jakieś poczucie gustu, a metalowcy kojarzą mi się z brudem... Może też nie lubie ich przez to, że 3/4 ma długie włosy, a ja tego u facetów nie znosze.
Znak zodiaku:
lukrec_JA [Usunięty]
Wysłany: 03-07-2005, 14:46
Nie chodzi o to że każdy skate ma słuchać hh. Tylko po prostu tak jest w większości przypadków. Ale też sama mam kolegów którzy jeżdżą na deske a słuchają właśnie punku Aczkolwiek większość hh
Nie ma to jak dresik czy cus.
Spodnie w kroku. Adidaski. Jakies przezabawne smycze na szyi. Czapeczka z daszkiem i mamy hiphopowca
Co o tym mysle? Ta muzyka i ten 'styl' bądz gust...eee whatever są teraz modne wsrod nastolatków. Mnie to osobiscie irytuje takie pozerstwo. Wymachiwanie rękami, blant w ryju, smycz. To niedługo przestanie byc modne, a wtedy ci ludzie przerzucą sie na cos innego...inny styl.
Aha...i oczywiscie, ze wszyscy słuchający metalu mają długie brudne włosy i satanistyczne koszulki
[ Dodano: 03 Lip 2005 09:08 pm ]
macie tu tak dla rozluznienia http://m-c-p.prv.pl/
Zauwacie ze w grach typu Tony Hawk muza opiera sie na rocku i punku, tylko w Polsce mamy skejtohiphopowcow.
no juz to pisalem ;PPP
albo poprostu obejrzcie sobie extreme tv
Wysłany: 04-07-2005, 18:26
METAL! HEAVY, TRASH, BLACK, HARD, DOOM, DEATH!
STAY HEAVY.
Patrzcie na mój podpis, to się dowiecie.
:evil:
Z góry witam wszystkich, jestem tu nowy.
Kiedyś nawet lubiałem Hip-Hop, ale dopiero, gdy ta muzyka powstawała, rozwijała. Bardzo lubię House Of Pain... Dzisiejszy Hip-Hop to według mnie komercha, i śmieć. :evil:
Nie będe się wypowiadał na temat Hip-Hopu, bo go nie nawidzę, co nie znaczy, że go nie toleruję.
Ja wole metal niż hip-hop. Kiedys słuchałem prawie wszystkiego ale teraz przeżuciłem się na metal. I też nie każda osoba która słucha metalu nie musie byc od razu satanistą czy mieć metrowe czarne włosy :evil:
Ja preferuje metal Iron Maiden, Behemoth, Kreator, SOAD, Blind Guardian, Rammstein, Metallica, Dimmu Borgir i Black Label Society A najlepsza impreza metalowa to METALMANIA i Mystic Festival (tegoroczny)
Znak zodiaku:
popi [Usunięty]
Wysłany: 05-07-2005, 11:48
Tak, na Mysticu było zajebiście, Behemoth wymiatał! Ironi również! Najgorszy to był chyba Nightwish. Nie przepadam za nimi. Żałuje tylko, że siedziałem na sektorach, gdy wszyscy bawili się na płycie. Mogłem kupić bilety na płytę, eh. Ale największy cyrk był z wodą, co godzinę drożała (doszła nawet cena do 20 złotych), eh, przynajmniej szaszłyki były dobre^^. Ogólnie Mystic dał dupy, pod względem pirotechnicznym, zapowiadało się lepiej, ale i tak było fajnie.
Na tegorocznej MetalManii nie byłem, ale podobno grał Cradle of Filth, szkoda, że mnie nie było.
A parę dni temu grał Slayer, naprawdę zajebisty był koncert, chyba najlepszy na jakim byłem w życiu.
To tyle, jeżeli dotyczy koncertów.
A teraz chciałbym się wypowiedzieć, odnośnie do tematu. Apel raczej do hip-hopowców, i techniawków. Wkurzają mnie typy/typiary, zazwyczaj technomuły, którzy w zły sposób wypowiadają się na temat metalu, chodzi mi konkretnie o post afo, ma wiele racji. Czy ktoś, kto nosi glany, ma pióra i chodzi ubrany na czarno, znaczy, że jest satanistą! Nie, więc ludzie, miejscie trochę tolerancji do metali. :[
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum