nie, to nie jest to samo. każdy ma takie samo prawo do uwielbienia, jak i do nienawidzenia metalu, hip-hopu czy innych gatunków rzeki, zwanje muzyką...
Kiedyś lubiłem Hh..
Teraz mam jakieś tam płyty hh, ale ich nie słucham już z.... 2 lata?!
A metal.. też czasem coś wpadnie w ucho.. ale nie słucham 'nałogowo'
Wole rocka!!
ciesze sie ze nie musze czytac cos w stylu nienawidze metau bo jest do du...(tyłka) poprostu wole hh i tyle. Codzi o to samo z odwrotna wypowiedzia
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
no bo najwaznijsze zebyscie wreszcie przestali8 sie na wzajem zjadac .. tylko i wylacznie dlategoz e macie inne gudta muzyczne . a wogole kłocoac sie o taka pierdołe pokazujecie tylko jacy z was ograniczeni ludzie .. ( no coz ludzie eh...)
***** pozdro dla wszystkich mniej ograniczonych :***
czy komus sprawia satysfaksce to ze obrazi jedna czy druga muzyke? Mi raczej nie dodaje to wartosci...kazdy ma gusta i gusciki...
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
znam ludzi ktorzy z nudów zaczepiaja ... raczej to jest rodzaj nie ma co robic to komus pojezdze badz komus przy****sze ... zal mi takiego pokolenia ..
Mnie ogólnie to śmieszą takie grypy społeczne.. Ja wolę metal, ale nie ubieram się jak hiena cmentarna jak niektórzy.. Wg. mnie to jest beznadziejne, takie ubieranie spadających gaci, albo wielkich prawie'gumowych butów.. I wtedy się szczycą, a ja jestem skejt, a ja jestem metal.. -_-" Naprawdę, mnie to śmieszy .
Lomuelle, mnie tez ale to juz jest pozerstwo .. ludzie tacy sa łatwo podatni na to co im sie mówi ... kupuja wszystko zeby byc tru !!!! hih albo spoko ziomalami .. buhhaa
znam ludzi ktorzy z nudów zaczepiaja ... raczej to jest rodzaj nie ma co robic to komus pojezdze badz komus przy****sze ... zal mi takiego pokolenia ..
Zrozum...jak komuś nie przyp*erdoli to ma zj*bany dzień
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum