Imię: Telewizor
Wysłany: 27-10-2005, 19:37
IKAR napisał/a:
[b]Uważam też że człowiek nie powinnien sie zamykać w jednym gadunku muzycznym i jednej ideologii ponieważ duuuużooo na tym traci.[/b]Moim zdaniem powinno się ugryść wszystkiego po kawałku bo dzięki temu nie otaczamy się murem uprzedzeń i nie dusimy się w własnej skorupie
Ojej!
btw. przy okazji tych błędów, to sam też poczytaj swoje posty.
Kochajmy się bracia i siostry , kłutnie sa bezcelowe bo w praktycznie karzdy ma racje tylko trzeba na to spojrzeć z innej perspektywy . Pokuj wam i niech moc was prowadzi
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
nienawidze hiphopu... i tej kultury, a raczej braku kultury /wiem ze nie jestem obiektywny itp/ do metali nic nie mam choć sam nie należe do nich, ale z doświadczenia przekonalem sie ze z metalami lepiej sie dogadac, na ulicy spotkac metala to nic, a gdzies w zaułku trafic na jakiegos ogolonego debila w spodniach co mają krok w kolanach a koles ma sluchawki i slychac dziwki hiphopu... wrr strach sie bac, juz mnie raz takich dwoch kolesi pogonilo za moje dlugie wlosy (oni są uprzedzeni do dlugich wlosow)
Najlepsza muzyka to szczały przeładowanie broni(no brzęk przeładowania broni rozpłynąc sie można)
_________________ Choć walka była ciężka
Z czerwonym i czarnym wrogiem
Choć śmierć wciąż zaglądała w oczy
Oni stali ramię przy ramieniu
Ku-Klux-Klan! W imię Rasy, w imię Narodu!
Ku-Klux-Klan! Wczoraj, dzisiaj, zawsze.
i dobrze ci zrobili jakby sie dowiedzieli co myślisz ( jeśli wogóle myślisz w co wątpie) o hip hopie to nie tylko by cie pogonili ale też dogonili i zrobili kuku
_________________ Choć walka była ciężka
Z czerwonym i czarnym wrogiem
Choć śmierć wciąż zaglądała w oczy
Oni stali ramię przy ramieniu
Ku-Klux-Klan! W imię Rasy, w imię Narodu!
Ku-Klux-Klan! Wczoraj, dzisiaj, zawsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum