Tak tak ludize co żyja na poznańskich slamsach i codziennie spotykaja sie zbiedą, nedzą, bezrobociem.. nie wiedza co to życie.
Oczywiście, że nie, znają tylko jedną stronę medalu. Zwłaszcza, że zdecydowanie więcej u nas przeciętniaków ( jak sama nazwa wskazuje ) od tych biednych i bezrobotnych.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Imię: David
Wysłany: 24-01-2007, 01:52
Tordor napisał/a:
nooo łał... (łałałiła) ...texty polskich piosenek hiphopowych to totalne dno! A texty w stylu szacunek dla ludzi ulicy tez mnie rozbrajają... takie użalanie się nad sobą.. jedno wielki pier***** głupot..a do tego kurewska muzyka.. ahh SZIT (znajdą sie wyjątki)
a z czego mają się cieszyć. Oni decyduja do kogo kirują swoje przesłanie. Jeśli to przesłanie nie trafia do Ciebie to trudno. Ale troche kultury. Nie chcialbyś żeby ktoś zaczął Ci ubliżać. Totalny brak tolerancji.
[ Dodano: 24 Sty 2007 12:53 am ]
Cytat:
Oczywiście, że nie, znają tylko jedną stronę medalu. Zwłaszcza, że zdecydowanie więcej u nas przeciętniaków ( jak sama nazwa wskazuje ) od tych biednych i bezrobotnych.
jedyna muzyka ktorej slucham jest wlasnie hip hop, ale tylko polski i zgadzam sie co do tego, ze niektore teksty sa naprawde idiotyczne ale niektore sa zajebiste i naprawde trzeba talentu zeby napisac cos takiego.
posluchajcie sobie fenomen&grammatik - marzenia
DKA (Hołd, Powiedz, Bohaterzy i wiele innych...)
TRZECI WYMIAR (Zapomnij o tym, Wufff, Umiejętności i wiele innych...)
WWO (Każdy ponad każdym, Pamiętacie, Promienie...)
DEEP/BOBIK (Hardcore Poznań, Nie zatańczę, Nieśmiertelny...)
WBU (Od teraz, To co posiadam...)
Ja napisałam o jaraniu, o policji, o panienkach kręcących dupami, o tym jakie życie jest straszne... czyli klasyka Zajęło mi 15minut jeden taki tekst.. Chwalić się nie będę, bo ktoś ukradnie i zrobi przebój
Ja napisałam o jaraniu, o policji, o panienkach kręcących dupami, o tym jakie życie jest straszne... czyli klasyka Zajęło mi 15minut jeden taki tekst.. Chwalić się nie będę, bo ktoś ukradnie i zrobi przebój
Mezo już na to czeka
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
hahaha xD fajnie, brawo, daj autograf.
Rzeczywiscie super tekst o jaraniu i dupach, wysij troche bardziej mozg ;]
Ja pisze teksciorki, sa takie SE ale ciagle sie "szkole"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum