A więc jak to się mawia w moich stronach "jedziem z tym koksem" S.O.A.D., Rammstein, Sweet Noise, ostatnio słucham sporo Kazika... I zajebiście mnie się podoba piosenka Huntera - Kiedy umieram. Pozatym jestem wielbicielem piosenek bardzo refleksyjnych o wspaniałym głębokim texcie, okraszonych wspaniałą muzyką.
Wieprzu, widać mamy naprawdę różne gusta... ja słucham przede wszystkim HIMa, ale jeszcze tak: The Sisters Of Mercy, The 69 Eyes, Linkin Park, Depeche Mode, Metallica...
Charming, SoulSeek to program do wymieniania się plikami... polecam XDDD
Wieprzu, widać mamy naprawdę różne gusta... ja słucham przede wszystkim HIMa, ale jeszcze tak: The Sisters Of Mercy, The 69 Eyes, Linkin Park, Depeche Mode, Metallica...
czyli same pozerskie i komercyjne zespoly
Cytat:
Tego to i ja troche posłuchuje... Ale to mi koemrchą zajerzdza mocno.. i taką... nie wiem czemu - sztucznością...
racja ...
Cytat:
Ja nie lubie "żygania" w mikrofon....wole coś spokojniejszego, coś bardziej wpadającego w uszy..
skoroo, to bylo o Metallice? | Metallica gra slaby .. metal.. jest tam pelno ballad i nie znajdziesz zadnego zygania, tobie sie chyba pomylilo z gatunkami death albo black metal
Imię: Paweł
Wysłany: 14-05-2004, 15:27
Cytat:
skoroo, to bylo o Metallice? | Metallica gra slaby .. metal.. jest tam pelno ballad i nie znajdziesz zadnego zygania, tobie sie chyba pomylilo z gatunkami death albo black metal
No Metallica tak, ale jak słyszę jakiś HIM(też nie jest taki straszny) albo Slipknot to mi sie krew gotuje!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum