HIM satanistyczny? Poczytaj sobie wywiady z Ville to zrozumiesz,że te symbole znacza cos innego, w tekstach nie ma nic o szatanizmie raczej o smierci i miłości. Wiem co mówie kiedyś byłam zagorzałą fanką, zaliczyłam ich 3 koncerty byli dla mnie wykładnia jeśli chodzi o muzykę po wydaniu płyty DS&BH dla mnie sie skończyli, a ostatnia płyta to chyba pod Amerykę zrobiona.
_________________ Jeden raz przychodzimy na ten świat
him nie jest symbolem satanistycznym... to tak jakbys powiedział ze krzyz harcerski jest stanistyczny bo nie ma dłuzszego dołu ... paranoja totalna .... ))
him to rock gotycki ... maja takei mroczkowate piosenki .. ale to nie swiadczy o tym ze maj cos wspolnego z kultem szatana
a co wy sie na ten kult szatana uparliście?
a tak na margineise podajcie mi moze jakies zespoły satanistyczne bo ja osobiscie nie znam zadnego
tylko nie wyjezdzajcie mi tu z vaderem czy behemotem bo ten ich satanizm jest na wskros komercyjny...
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
Blasphemy Lord - kolejne barany stylizujace sie na szatanów dla kasy i uwielbenia 13- latek.. twardziele.
a jakie maja kometarze pod piosenkami nie mam pytan
prostaki
ale za to usłyszałem cover your sweet 666 HIM
posłuchaj vampiria http://therealaxis.mp3.wp...DA2MDQuaHRtbA==
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
Ostatnio zmieniony przez SlipKnot 03-04-2006, 13:34, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum