mam takie dwa pytania na temat zażywania heroiny dożylnie.
1: czy próbując [raz] heroinę i mając łatwą psychikę można nie paść w nałóg?
2: czy po przywaleniu sobie w żyłę zostaje jakiś ślad na zgięciu łokcia, czy znika całkowicie po jakimś czasie??
pozdro.
siemka powiem tak moze jak sobie ten twoj kolega 1 raz wladowal to zniknie mu slad bo to tylko raz wiec to jest tak jak przy pobieraniu krwi ....uklucie zniknie po paru dniach ;] a uzaleznic sie mozna za pierwszym razem jak to powiedziala Christiane F " jak sie pierwszy raz sprobuje to pozniej narasta chcec sprobowania jeszcze raz" wiec jest to prawada zalezy od psychiki czlowieka moim zdaniem jak sie jest upartym to tylko raz i koniec ..znam taka osobe ktora sprobowala raz i juz tego nie chce bo sobie obiecala ..ale pamietajcie CPUNOWI SIE NIE UFA....nie wiadomo jak ktos skonczy ....jak ja bym sprobowala raz to wiem ze bym chciala nastepny ale do tego dna sie nie znize pzdr:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum