To tylko człowiek i jak każdy ma swoje dni. Nie ma ideału co mu zawsze wszystko wychodzi.
Ciekawy sposób na rozgrzeszeni błędów bramkarskich
On słabiutki jest i tyle.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: z okolicy
Wysłany: 29-06-2007, 20:35
parker napisał/a:
Barcelonę chyba stać na lepszego bramkarza...
stac na pewno
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
co wy chcecie od barcy to jest najlepszy klub na swiecie ... fakt faktem ze maja słbego bramkarza valdes nie jest z tych najlepszych ale mam nadzieje ze poprawi sie chlopak ... Henry n blaugrana hmmmm <mysli> czas pokaze jak bedzie sie spisywał trzeba dodac ze mial ostatnio liczne kontuzje ..... pozdro 4 all funs Visca El Barca
co wy chcecie od barcy to jest najlepszy klub na swiecie ... fakt faktem ze maja słbego bramkarza valdes nie jest z tych najlepszych ale mam nadzieje ze poprawi sie chlopak ... Henry n blaugrana hmmmm <mysli> czas pokaze jak bedzie sie spisywał trzeba dodac ze mial ostatnio liczne kontuzje ..... pozdro 4 all funs Visca El Barca
Jak ja nie lubie takich małolatów.. Lubią Barce bo jest wielki '' Ronaldinho '' , powiedzcie mi, co on takiego robi? Przecież on grać nie umie.. Każdy głupi może sobie kiwać i strzelać bramki, więc nie wiem co Was tak w nim fascynuje.
_________________ Z powodu braku weny użytkownika, podpisu nie ma.
Casillas w wywiadzie dla jednej z hiszpańskich telewizji napisał/a:
Barça przypomina mi Real Madryt sprzed czterech lat, to pewne. Ma wielu piłkarzy o wspaniałych umiejętnościach i międzynarodowej reputacji: Messi, Eto'o, Ronaldinho, Deco, Xavi, Iniesta, Henry... Takie nazwiska grałyby zawsze, jednak występować może tylko jedenastu. I, w dodatku, żaden z nich nie może grać w defensywie.
I trudno sie z tym nie zgodzić ;]
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum